Löydä kuuluisia taidemaalareita ja loistavia taiteilijoita

Laaja valikoimamme koostuu edesmenneiden luovien nerojen ja lahjakkaiden nykytaiteilijoiden teoksista. Tutustu täällä vaikuttavaan taiteilijaluettelomme eri aikakausilta. Luo seinillesi elegantti ja hienostunut ilme maailmankuulujen taiteilijoiden teoksilla.


Hae lempitaiteilijaasi

Etsi taiteilijoita
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#

Kuuluisien taiteilijoiden teokset verkkokaupassamme

Da Vinci, Van Gogh, Monet – kuuluisten taiteilijoiden lista on pitkä. Jokainen heistä muovasi taidehistorian eri ajanjaksoja uusilla tyylielementeillä. Näin ollen Gustav Klimt tunnetaan yhtenä merkittävimpänä modernin taiteen edustajana. Hänen teoksena eivät vaikuttaneet ainoastaan jugendtyyliin, vaan niiden kaksiulotteinen ilme ja abstrakti ornamentiikka toimivat samanaikaisesti kubismin sekä abstraktin maalaustaiteen tienraivaajina. Klimtin maalauksien ilmaisukyky ei ole hävinnyt tähän päivään mennessä, vaan teokset viehättävät edelleen aistikkuudellaan ja runsaudellaan. Selaa myös vanhojen mestarien taideteoksia ja hanki museotaidetta kotisi seinille. Lähde mukaan matkalle taidehistorian läpi renessanssista nykypäivään!Suositut taitelijat

Uudet tekniikan luomat mahdollisuudet antavat lisää tilaa luovuudelle ja ovat vaikuttaneet merkittävästi monipuolisen, epätavanomaisen ja innostavan nykytaiteen syntyyn. Tämän johdosta myös lahjakkaiden nykytaiteilijoiden teokset rikastuttavat valikoimaamme. Piirustukset, digitaalisesti työstetyt teokset ja kollaasit luovat huoneeseen jännittävän sekä ainutlaatuisen sisustuksen. Valokuva tai piirustus, digitaalisten efektien kanssa tai ilman – nykytaiteilijoidemme työt ovat takuuvarmoja katseenvangitsijoita.