Taulut

Suositut teemat

   
 
  • Suosituimmat
  • Uusimmat

Taulun aika

Taulu on helpoin tapa kaunistaa ja elävöittää kotia ja lisätä sen persoonallisuutta. Koska tiedämme, että oikean kuvan löytäminen kotiin on erittäin henkilökohtainen prosessi, voit itse valita materiaalin ja formaatin – jätämme päätöksen sinulle. Omassa kehysvalmistamossamme valmistamme lisäksi sopivat kehykset, jotka nekin voit valita täysin yksilöllisesti. Materiaali, jolle taulusi painetaan, vaikuttaa taulun tyyliin ja sen antamaan vaikutelmaan: kankaan rakenne ja himmeä pinta saavat taulut näyttämään maalatuilta ja siten erittäin autenttisilta.

Mustavalkovalokuville soveltuu parhaiten akryylilasi, sillä se antaa motiiville poikkeuksellista syvyyttä ja kirkkautta. Kuvitukset ja graafiset luonnokset puolestaan ovat erityisen vakuuttavia julisteina. Kiiltävä paperi antaa aiheille modernin ilmeen.

Jotkin materiaalit soveltuvat lisäksi erityisen hyvin tiettyihin tiloihin: alumiini ja akryylilasi kestävät kosteutta, ja siksi suosittelemme niitä keittiöön ja kylpyhuoneeseen, samoin kuin galleriatauluja. Näitä materiaaleja käytettäessä motiivi painetaan omassa taidepainossamme suoraan alumiinikomposiittilevylle eli akryylilasin taakse, joten se on suojassa kosteudelta. Voit myös vapaasti valita kuvan koon ja sopivat kehykset aiheen tuotesivulta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, asiakaspalvelumme on aina käytettävissäsi.

Taidekustantamo – tarkkaan valikoitu, monipuolinen ja ainutlaatuinen aihekokoelma Taidekustantamo
Tarkkaan valikoitu, monipuolinen
ja ainutlaatuinen aihekokoelma
Taidepaino – näyttävät ja laadukkaat taulut uusimmalla painotekniikalla Taidepaino
Näyttävät ja laadukkaat
taulut uusimmalla painotekniikalla
Kehysvalmistamo – upeat omavalmisteiset kehykset viimeistelevät täydellisen lopputuloksen Kehysvalmistamo
Upeat omavalmisteiset kehykset viimeistelevät
täydellisen lopputuloksen

Ihanteellinen kuvaseinä

Sinulla on taulu, mutta sopiva seinä puuttuu vielä? Itse asiassa jotkin seinät sopivatkin muita paremmin tuomaan esiin uuden suosikkiaiheesi. Myös kuvan koko on tärkeä. Sohvan, ruokapöydän ja vuoteen kaltaisten keskeisten huonekalujen yläpuolelle sopivat leveydeltään vähintään 100 cm:n kuvat. Vaihtoehtoisesti voit ryhmitellä seinälle myös useita pieniä kuvia kollaasiksi. Tällaisten kuvaseinien avulla voit yhdistellä aiheita, jotka sopivat yhteen teemansa, tyylinsä tai vaikkapa väriensä puolesta. Tämäntyyppiset seinäkoristeet ovat erityisen yleisiä juuri boho-sisustustyylissä.

Tietysti voit koristella tauluilla makuu- ja olohuoneen lisäksi muitakin tiloja. Taulut saavat myös eteisen ja sisäänkäynnin näyttämään paljon kutsuvammilta, esimerkiksi ripustamalla useita kapeita kuvia peräkkäin tai käyttämällä panoraamataulua. Tyhjille seinille, joilla ei ole huonekaluja kiinnekohtana, suosittelemme vähintään 80 cm:n kuvakorkeutta.

Miniatyyristä suurkokoon: suositut koot kaikilla materiaaleilla

Suurkoko, neliökuva, panoraama – valitse sopiva formaatti valikoimastamme ja saat kotiisi uuden gallerialaatuisen taulun. Suuren formaatti- ja kokovalikoimamme ansiosta voit tuoda motiivisi esiin ihanteellisella tavalla ja mukauttaa sen omaan sisustuskonseptiisi. Tauluista puhuttaessa koolla on todellakin väliä: vaikuttavat motiivit, kuten maisemapanoraamat ja siluetit, pääsevät oikeuksiinsa vasta suurikokoisina. Muut aiheet on tarkoitettu pikemminkin pienille formaateille, joita voi yhdistellä tyylikkäiksi kuvaseiniksi. Erittäin suosittuja tällaisissa kuvaseinissä ovat kooltaan 50 × 70 cm:n taulut, jotka voivat muodostaa keskipisteen muiden pienempien motiivien välissä.

Kokoa valittaessa on otettava huomioon myös taulun materiaali. Suurformaateille suosittelemme canvas- tai PVC-tauluja, sillä ne ovat erittäin kevyitä ja siten erityisen helppoja käsitellä. Kuitenkin myös suurformaattinen galleriataulu voi olla juuri oikea valinta. Se tosin painaa enemmän, mutta on erityisen materiaaliyhdistelmänsä ansiosta erittäin luja ja laadukas.

Työntekijämme suosittelee taulujamme

Kiinnitämme huomiota kaikkien materiaaliemme erittäin korkeaan laatuun – näin saat täydellisen taulun, joka sopii jokaiseen sisustukseen, tyyliin ja tunnelmaan.

Divina – Posterlounge-tiimi

Tyyliisi sopiva kuva

Toimimme taidekustantamona ja verkkokauppana, ja meiltä löydät omaan sisustustyyliisi sopivat taulut. Modernit akryylilasitaulut sopivat täydellisesti tyyliltään rentoon ja trendikkääseen huoneeseen. Jos sydämesi sykkii idyllisen romanttiselle tunnelmalle ja asuntosi on sisustettu shabby chic -tyyliin, kannattaa valita tyylikäs canvas-taulu. Riippumatta siitä, mitä trendejä seuraat ja mistä tyylistä olet innostunut, Posterloungelta löydät etsimäsi: suuri materiaali- ja motiivivalikoimamme takaa oikean kuvan jokaiseen makuun.

Huolellisesti kuratoitu valikoimamme sisältää abstraktia taidetta ja mustavalkoisia valokuvia, muodikkaita vintage-tyylisiä kuvia ja suuria klassikoita. Vanhat mainosjulisteet ovat trendikkäitä ja luovat samalla elegantin ilmapiirin. Canvas-tauluina Klimtin, Van Goghin ja Monet’n kaltaisten suurten mestareiden motiivit vaikuttavat hyvin autenttisilta ja läheisiltä. Elokuvien ja sarjojen faneille julisteemme tarjoavat mahdollisuuden tuoda suosikkiuniversuminsa omaan kotiinsa.

Kustannustiimimme ylläpitää ja laajentaa monipuolista valikoimaamme säännöllisesti modernilla ja klassisella taiteella. Löydä sinäkin oikeat motiivit kotiisi ja loihdi vaikuttavia kohokohtia makuuhuoneeseen, keittiöön ja olohuoneeseen! Suodattimiemme avulla löydät varmasti haluamasi motiivin.

Kannanotto: kehystetyt taulut

Saat uuden taulun kotiisi ripustusvalmiina ja seinäkiinnikkeellä varustettuna. Voit vielä korostaa suosikkiaihettasi tilaamalla tauluusi käsinvalmistetut kehykset. Kehystetty taulu antaa kolmiulotteisen vaikutelman ja tulee tilassa erityisen hyvin esille. Lisäksi laadukkaat kehykset korostavat kuvan laatua ja antavat jo valmiiksi vaikuttavalle motiiville hienostuneet puitteet. Kehykset voivat toimia myös sisustuksen ja motiivin välisenä siltana, jolloin uusi taulusi integroituu harmonisesti kotiisi.

Kehyksiä valitessasi voit nauttia kaiken kattavasta palvelusta: valitset ensin lempiaiheesi ja sitten tuotesivulta materiaalin ja sopivat kehykset. Me huolehdimme lopusta. Painatuksen jälkeen taulusi kehystetään omassa kehysvalmistamossamme. Kiinnitämme erityistä huomiota laatuun: kehyksemme valmistetaan massiivipuusta tai alumiinista, ja kuvat asennetaan kehykseen käsin. Kehysvalikoimastamme voit valita paitsi eri malleja myös monia eri värejä. Näin saat kotisi sisustukseen täydellisesti sopivat kehykset.

Tuotantotilat – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Asetamme korkeat vaatimukset tuotteidemme laadulle ja palvelullemme. Se, että valmistamme taulumme itse taidepainossamme Leipzigissa, auttaa meitä vastaamaan näihin vaatimuksiin. Sisäisen tuotantomme ansiosta voimme vastata toiveisiisi yksilöllisesti, hyödyntää tarvepainatusta, kehystää taulut itse ja toimittaa haluamasi kuvan kotiisi vain muutamassa päivässä.

Etsitkö jotain tiettyä?