Akryylilasitaulut

Suositut teemat

   
 
 • Suosituimmat
 • Uusimmat

Asiakasarvostelut


Hyvä tietää akryylilasitauluistamme

Jos etsit loistavia värejä ja eleganttia ilmaisuvoimaa, kannattaa tutustua akryylilasitauluihimme. Moderni materiaali antaa jokaiselle aiheelle ainutlaatuisen syvyysvaikutelman ja tekee taulusta todellisen katseenvangitsijan. Varmistaaksemme, että voit pitkään iloita suosikkitaulustasi, käytämme sertifioituja UV-musteita, jotka takaavat täydellisen värinpitävyyden, UV-keston ja samalla pitkän käyttöiän. Sen lisäksi, että akryylilasitaulumme näyttävät hyviltä, ne ovat sileän ja kestävän pintansa ansiosta myös erityisen helppohoitoisia ja lujarakenteisia. Koska kestävä tuotanto on meille tärkeää, painamme tilaukset tarvepainatuksena liuotteita sisältämättömillä musteilla ja ympäristöä säästäen.Kaupastamme löydät kaiken muotoiset ja kokoiset akryylilasitaulut minikuvista suurpainatteisiin ja panoraama- tai neliökuvina – sinun tarvitsee vain valita itsellesi ja kotiisi parhaiten sopiva akryylilasipainate. Akryylilasitaulut vaikuttavat aina poikkeuksellisilta ja samalla tyylikkäiltä, mikä tekee niistä myös loistavan lahjaidean.

Lyhyesti sanottuna: akryylilasitaulumme vakuuttavat modernilla ilmeellään ja ensiluokkaisella laadullaan sopivaan hintaan. Vakuutu itse ja selaile suosikkikuviamme!

Painatus 5 mm:n akryylilasilevyn kääntöpuolelle Painatus 5 mm:n
akryylilasilevyn kääntöpuolelle
Intensiiviset värit ja kaunis syvyysvaikutelma Intensiiviset värit
ja kaunis syvyysvaikutelma
Helppohoitoinen ja kestävä Helppohoitoinen
ja kestävä
Sisältää seinäkiinnikkeet Sisältää
seinäkiinnikkeet

Taidetta akryylilasilla: ajatonta klassismia ja jännittävää modernismia

Alkuperäiset taideteokset riippuvat maailmankuulujen museoiden ja gallerioiden seinillä, mutta verkkokaupastamme löydät viime vuosisatojen suuret taideaarteet laadukkaina jäljennöksinä ripustettaviksi kotiisi. Kandinskysta Van Goghiin: akryylilasitaulumme herättävät henkiin suurten mestarien teokset. Etsitpä impressionistista, modernia tai abstraktia taidetta, jotakin sopivaa löytyy jokaiseen makuun.

Nouda ajattomat klassikot kotiisi ja kokoa itsellesi oma pikku galleria. Akryylilasitauluna valitsemasi taidepainatus on suojassa lialta ja kosteudelta. Korkealaatuinen materiaali lisää taulujen väri-intensiteettiä ja kestoikää tarjoten samalla modernin ja ajattoman vaihtoehdon klassisille canvas-tauluille.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Ympäristöä säästävä muste Ympäristöä säästävä muste
Tarvepainatus Tarvepainatus

Akryylilasitaulut sopivat täydellisesti kylpyhuoneeseen, koska niiden sileäpintainen, moderni materiaali sointuu tyylillisesti erityisen hyvin yhteen laattojen kanssa. Akryylilasilla on kuitenkin myös käytännön etuja: keinotekoisesta lasista valmistetut taulut kestävät ongelmitta korkeaa ilmankosteutta ja suoraa kosketusta veden kanssa. Se on tietysti suuri plussa huoneelle, jossa on suurin osa asunnon vesihanoista. Lisäksi akryylilasitaulut on helppo puhdistaa kostutetulla liinalla. Niin voit vaivatta pyyhkäistä pois vesiroiskeet, pölyn ja kevyen lian.

Selaa valikoimaamme, löydä suosikkiaiheesi ja anna sen oikean akryylilasitaulun loihtia hymyn kasvoillesi joka aamu!

Työntekijämme suosittelee akryylilasitaulujamme

Akryylilasitaulut luovat kotiisi modernin tunnelman!

Lisa – Posterlounge-tiimi

Galleriataulut – tyylikkäitä ja lujia

✓ Suorapainatus akryylilasille

✓ Takaosa: alumiinikomposiittilevy

✓ Kiiltävä, lasimainen pinta

✓ Helppohoitoinen ja erittäin kestävä

✓ Sisältää seinäkiinnikkeet

Materiaalisuositus galleriataulu

Kehystetyt akryylilasitaulut

Sopivilla kehyksillä luot akryylilasitaulullesi täydelliset puitteet, sillä kehykset voivat antaa aiheelle tietynlaista syvyyttä ja tuntumaa. Paitsi että taulu vaikuttaa näin laadukkaalta ja tyylikkäältä, se tulee kaiken kaikkiaan paremmin esille tilassa. Siten esimerkiksi varjosaumakehyksillämme, jotka ovat saaneet nimensä kuvan ja kehyksen välisestä raosta, on voimakas syvyysvaikutus, ja ne antavat aiheille vertaansa vailla olevan plastisuuden.

Jotta voit valita akryylilasitauluusi ja sisustustyyliisi sopivat kehykset, tarjontaamme kuuluu eri malleja ja värejä. Kun valitset jotkin kehyksistämme, voit odottaa kaiken kattavaa palvelua: valmistamme kehykset itse massiivipuusta omassa kehysvalmistamossamme, ja painatuksen jälkeen asennamme akryylilasitaulusi kehyksiin käsin. Kiinnitämme tällöin erityistä huomiota laatuun. Käytännöllisellä ripustimella voit kiinnittää taulusi seinälle helposti ja nopeasti. Kehyksemme sopivat täydellisesti sinulle, joka haluat asioiden sujuvan vaivattomasti, mutta odotat kaiken silti toimivan.Tuotantotilat – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Asetamme korkeat vaatimukset tuotteidemme laadulle ja palvelullemme. Se, että valmistamme akryylilasitaulumme itse Saksassa, auttaa meitä vastaamaan näihin vaatimuksiin sataprosenttisesti. Oman sisäisen tuotantomme ansiosta voimme hyödyntää tarvepainatusta, kehystää taulut itse ja taata ensiluokkaisen laadun. Näin saat suosikkitaulusi kotiisi vain muutaman päivän kuluessa.

Etsitkö jotain tiettyä?

Usein kysyttyä akryylilasitauluista


Usein kysyttyä akryylilasitauluista

 1. Mikä on akryylilasitaulu?
 2. Levyn vahvuus
 3. Painomenetelmä
 4. Edut
 5. Materiaalin ominaisuudet
 6. Ero aitoon lasiin
 7. Formaattivaihtoehdot
 8. Poikkeava formaatti
 9. Kiinnitys
 10. Kehykset
 11. Hoito
 12. Toimitus
 13. Toimitusaika
 14. Tekijän mainitseminen
 15. Kestävyys

Akryylilasitaulut ovat taidepainatuksia, jotka painamme lasin kaltaiselle muoville. Koska keinotekoinen lasi on PVC-muovia, rikkoutumisvaara on lähes olematon – ja materiaali on aitoa lasia kevyempää.

Akryylilasitaulun yksityiskohta
Akryylilasitaulun suorapaino

Akryylilasilevy on 5 mm paksu, ja painatus tehdään sen kääntöpuolelle. Se antaa akryylilasitauluille kauniin syvyysvaikutelman. Huomaa, että suuret formaatit ovat suhteellisen painavia.

Akryylilasitaulujemme kääntöpuoli painetaan suorapainomenetelmällä. Käytämme siihen sertifioituja ja pitkäikäisiä UV-musteita, jotka takaavat pitkän keston, loistavat värit ja korkean resoluution. Lisäksi tiivistämme akryylilasitaulujen kääntöpuolen valkoisella foliolla tai valkoisella lakalla.

Yksityiskohta painatuksesta akryylilasille 1
Yksityiskohta painatuksesta akryylilasille 2

Akryylilasitaulujen tasokas ulkonäkö muistuttaa lasia, mutta rikkoutumisvaaraa ei käytännössä ole. Taulut ovat aitoa lasia hieman kevyempiä ja helppohoitoisia, ja niiden loistavat värit säilyvät pitkään. Vettähylkivä materiaali soveltuu erittäin hyvin kosteisiin tiloihin. Akryylilasitaulujemme 5 mm:n vahvuisen levyn ansiosta syntyy huomattava syvyysvaikutelma, joka yhdessä kääntöpuolen tiivistyksen kanssa luo tyylikkään ilmeen.

Akryylilasitaulut tekevät vaikutuksen lasin kaltaisella ulkonäöllään, mutta todellisuudessa ne on valmistettu muovista. Materiaali on lujaa ja helppohoitoista, eikä rikkoutumisvaaraa käytännössä ole – tosin se ei kestä naarmuja. Kosteus ei haittaa akryylilasitauluja, minkä vuoksi ne soveltuvat erityisen hyvin kylpyhuoneeseen tai muihin kosteisiin tiloihin.

Akryylilasi on kiiltävää ja heijastaa kevyesti. Paksuudeltaan 5 mm:n akryylilasilevy saa aikaan säväyttävän syvyysvaikutelman, kun aihe painetaan suoraan levyn kääntöpuolelle – kyse ei siis ole akryylilasin takana olevasta julisteesta. Painettu puoli suojataan valkoisella foliolla tai lakkakerroksella. Siksi taulut ovat läpinäkymättömiä, eivätkä ne sovellu taustavalaisuun.

Käyttämämme akryylilasi painaa 6 kg/m² ja on siten suhteellisen raskasta, mutta kuitenkin lasia hieman kevyempää.

Akryylilasi on jonkin verran kevyempää kuin aito lasi. Toisin kuin lasin ollessa kyseessä ei normaalioloissa ole rikkoutumisen vaaraa. Se ei kuitenkaan kestä naarmuja.

Voit valita sopivan formaatin verkkokauppamme tuotesivulta. Kannattaa ensin mitata suunniteltu sijoituspaikka oikeiden mittojen määrittämiseksi.

Et, saatavilla ovat vain tuotesivulla näkyvät formaatit. Et voi tilata meiltä muita formaatteja.

Toimitamme taulun mukana seinäkiinnikkeen, jonka avulla taulun voi kiinnittää helposti ja nopeasti. Ripustusohje on paketissa.

Seinäkiinnikkeet
Seinäkiinnike suurille formaateille – kisko

Kyllä, voit samalla tilata akryylilasitaulullesi sopivat kehykset suoraan meiltä. Valikoimaamme kuuluu eri kehystyyppejä ja -värejä.

Asennamme akryylilasitaulusi kehyksiin käsin, ja toimitamme sen sinulle valmiina. Näin sinun tarvitsee vain ottaa kehystetty taulusi pakkauksesta ja ripustaa se saman tien seinälle.

Akryylilasitaulun puhdistuksessa kannattaa käyttää vain pehmeää liinaa ja lämmintä vettä. Akryylilasi ei ole naarmuuntumatonta, joten on tärkeää, ettet käytä kovia tai naarmuttavia liinoja tai välineitä. Puhdistukseen ei pidä käyttää myöskään voimakkaita puhdistusaineita tai hankausainetta.

Puhdistus pölyhuiskalla
Puhdistus pehmeällä liinalla

Pakkaamme akryylilasitaulusi turvallisesti ja toimitamme sen mukana sopivat seinäkiinnikkeet, jotka voit helposti kiinnittää taulun taakse käyttäen apuna mukana toimitettua ohjetta. Sen jälkeen voit ripustaa kuvan seinälle. Kun tilaat akryylilasitaulun mukana kehykset, asennamme sen valmiiksi kehyksiin.

Akryylilasitaulun pakkaus
Seinäkiinnike suurille formaateille

Koska painamme resursseja säästäen tarvepainatuksena, toimitusaikamme vaihtelevat jonkin verran kysynnän mukaan. Voit katsoa ajankohtaiset toimitusajat verkkokauppamme tuotesivulta. Teemme parhaamme, jotta saat akryylilasitaulusi mahdollisimman nopeasti ja tietysti ehjänä.

Copyright-merkintä on lakisääteinen viittaus kyseisen painatteen tekijään ja tuottajaan. Siitä on hyötyä myös sinulle, koska näin tiedät aina, keneltä aihe on peräisin, ja voit halutessasi tilata taiteilijan muita tauluja.

Copyright-merkintä

Suljetuissa tiloissa akryylilasitaulumme säilyvät moitteettomassa kunnossa vuosikausia. Sen takaamiseksi käytämme painatukseen sertifioituja UV-musteita ja tiivistämme taulujen kääntöpuolen foliolla tai lakalla.

Kääntöpuolen tiivistys
Akryylilasin tiivistetty kääntöpuoli