Alumiinitaulut

Suositut teemat

   
 
 • Suosituimmat
 • Uusimmat

Hyvä tietää alumiinitauluistamme

Haluatko tuoda galleriatunnelmaa kotiisi? Siinä tapauksessa alumiinitaulumme ovat oikea osoite. Sekä valokuvaus- että taidealan ammattilaiset samoin kuin galleristit arvostavat materiaalia sen ohuuden ja tyylikkään ulkonäön vuoksi. Ultraohut materiaali antaa tauluille hienovaraista tyylikkyyttä ja saa ne näyttämään erityisen laadukkailta. Lisäksi intensiivisten värisävyjen ja taulun silkkimattaisen pinnan yhteisvaikutus luo aivan erityisen estetiikan huolimatta siitä, käytetäänkö taulussa hillittyjä vai voimakaskontrastisia väriyhdistelmiä. Näin voidaan antaa ainutlaatuiset puitteet erityisesti urbaaneja kohteita ja luonnonmaisemia esittäville valokuville. Aiheet näyttävät poikkeuksellisen vaikuttavilta suurikokoisina, mikä johtuu myös alumiinitaulujemme terävästä kuvantoistosta.Alumiinitaulujemme materiaali vakuuttaa lujuudellaan, kestävyydellään ja korkealla kuvanlaadulla. Kuviemme painamiseen käytämme UV-säteilyä kestäviä musteita, joten voimme taata aiheidemme pitkän värinkeston myös niiden altistuessa auringonpaisteelle. Matta pinta estää myös häiritsevät heijastukset. Materiaalin erinomaisen kestävyyden ansiosta se soveltuu jopa kosteisiin tiloihin, kuten keittiöön tai kylpyhuoneeseen, ja se voidaan sijoittaa myös terassille ja parvekkeelle.

Alumiinitaulut voi helposti puhdistaa pehmeällä kostutetulla liinalla. Myös niiden ripustaminen on vaivatonta – sopiva seinäkiinnike sisältyy hintaan ja toimitetaan taulun mukana. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja löydä juuri sinun kotiisi sopiva alumiinitaulu!

Painatus 3 mm:n ohuelle alumiinikomposiittilevylle Painatus 3 mm:n
ohuelle alumiinikomposiittilevylle
Satiinimainen pinta Satiinimainen
pinta
Helppohoitoinen ja kestävä Helppohoitoinen
ja kestävä
Sisältää seinäkiinnikkeet Sisältää
seinäkiinnikkeet

Taidepainatukset alumiinille – modernia ilmettä sisustukseen

Alumiinitaulut ovat yksi modernin seinien koristelun uusimmista trendeistä. Erityisesti taidegallerioissa ja näyttelyissä taideteokset ja valokuvat asetetaan usein esille alumiinitauluina. Materiaalin modernin ilmeen ansiosta impressionismin ja renessanssin klassisia taideteoksia voi tarkastella uudesta näkökulmasta. Samalla alumiini materiaalina sopii erityisen hyvin yhteen modernien valokuvien ja abstraktin grafiikan värien ja muotojen kanssa.

Alumiinitaulujen ominaisuudet puhuvat puolestaan: huipputarkka toisto, silkkimatta pinta ja ohut ulkomuoto. Painatteillamme tuot taideteokset maailman museoista suoraan omaan olohuoneeseesi. Voit luoda kotiisi hillityn modernin ja tyylikkään ilmeen, joka tuo sisustukseen sitä jotakin.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Ympäristöä säästävä muste Ympäristöä säästävä muste
Tarvepainatus Tarvepainatus

Alumiinimateriaali takaa värien suuren intensiteetin ja tekee uudesta taulustasi todellisen katseenvangitsijan. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä kattilasta nousevan höyryn tai suihkusta roiskuvan veden vuoksi. Alumiinitaulumme kestävät UV-säteilyä ja kosteutta, ja ne on helppo puhdistaa pehmeällä liinalla. Näistä syistä materiaalia voi suositella erityisesti kylpyhuoneen ja keittiön tauluille.

Myös ripustaessasi alumiinitauluja ulkotiloihin, esimerkiksi  parvekkeelle tai terassille, niiden erinomainen laatu säilyy pitkään. Selaa nyt verkkokauppamme valikoimaa, löydä uusi suosikkitaulusi ja ryhdy koristelemaan kotiasi!

Työntekijämme suosittelee alumiinitaulujamme

Alumiinitaulujen mattapinta antaa aiheillesi erityistä eleganssia.

Divina – Posterlounge-tiimi

Yhtä moderneja ja tyylikkäitä: akryylilasitaulut

✓ Suorapainatus akryylilasilevyn takapuolelle (5 mm)

✓ Intensiiviset värit ja kaunis syvyysvaikutelma

✓ Kiiltävä, lasimainen pinta

✓ Helppohoitoinen ja kestävä

✓ Seinäkiinnike sisältyy toimitukseen

Materiaalisuositus akryylilasi

Alumiinitaulut laadukkaissa kehyksissä

Modernit alumiinitaulumme tekevät vaikutuksen – ja keräävät pisteet ennen kaikkea selkeällä ja modernilla muotoilullaan. Kehykset voivat kuitenkin antaa alumiinitaululle lisäilmettä. Kehystettyinä kuvat tulevat ehdottomasti paremmin esille tilassa, koska kehykset luovat tiettyä syvyyttä ja tuntumaa. Jos siis haluat luoda todella ainutlaatuiset puitteet lempiaiheellesi, voit tilata haluamasi kuvan myös valmiiksi kehystettynä. Samalla saat nauttia kaiken kattavasta palvelusta: löydät uuden alumiinitaulusi helposti selaillessasi verkkokauppamme valikoimaa, ja kehykset voit valita samassa vaiheessa.

Painatuksen jälkeen kuva kehystetään kehysvalmistamossamme. Kiinnitämme erityistä huomiota laatuun: kehyksemme valmistetaan omassa kehysverstaassamme massiivipuusta tai alumiinista, ja kuvat asennetaan kehykseen käsin. Lisäksi voit valita kehykset paitsi eri malleista myös useista eri väreistä. Näin saat kotisi sisustukseen täydellisesti sopivat kehykset. Älä siis enää epäröi, vaan kehystytä ensimmäinen alumiinitaulu omaan kotigalleriaasi jo tänään!Tuotantotilat – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Asetamme korkeat vaatimukset tuotteidemme laadulle ja palvelullemme. Se, että valmistamme alumiinitaulumme itse omassa taidepainossamme, auttaa meitä vastaamaan näihin vaatimuksiin. Sisäisen tuotantomme ansiosta voimme vastata toiveisiisi yksilöllisesti, hyödyntää tarvepainatusta, kehystää ja pakata alumiinitaulut itse ja lähettää haluamasi kuvan turvallisesti kotiisi.

Etsitkö jotain tiettyä?

Usein kysyttyä alumiinitauluista


Usein kysyttyä alumiinitauluista

 1. Mikä on alumiinitaulu?
 2. Levyn vahvuus
 3. Painomenetelmä
 4. Edut
 5. Materiaalin ominaisuudet
 6. Painatus alumiinikomposiittilevylle
 7. Formaattivaihtoehdot
 8. Poikkeava formaatti
 9. Kiinnitys
 10. Kehykset
 11. Hoito
 12. Toimitus
 13. Toimitusaika
 14. Tekijän mainitseminen
 15. Kestävyys

Alumiinitaulumme ovat korkealaatuisia taidepainatuksia, jotka painetaan alumiinikomposiittilevylle suorapainomenetelmällä.

Alumiinitaulun yksityiskohta
Alumiinitaulun suorapaino

Painamme alumiinitaulumme 3 mm:n vahvuiselle alumiinikomposiittilevylle. Hyvin muotonsa pitävän ja lujan materiaalinsa ansiosta alumiinitaulumme ovat erittäin pitkäikäinen katseenvangitsija kotisi seinällä!

Alumiinitaulumme painetaan omassa taidepainossamme suorapainomenetelmällä. Painamme tällöin kuva-aiheen 3 mm:n vahvuiselle alumiinilevylle – sen sijaan, että liimaisimme vain valokuvatulosteen. Alumiinitaulujemme painatus moderneilla UV-musteilla tuottaa ainutlaatuisen painojäljen, joka takaa erityisen intensiiviset ja huipputerävät värit. Lisäksi UV-suorapainatus suojaa värejä pysyvästi haalistumiselta. Näin voit iloita pitkään alumiinitaulujemme modernista ja tyylikkäästä ilmeestä!

Yksityiskohta painatuksesta alumiinille 1
Yksityiskohta painatuksesta alumiinille 2

Alumiinitaulut ovat yksi uusimmista trendeistä modernissa seinien koristelussa – ennen kaikkea sen hillityn eleganssin ansiosta, jonka silkkimattainen pinta välittää niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Koska materiaali on säänkestävää, se sietää auringonvaloa ja ilmankosteutta. Näin voit ripustaa alumiinitaulumme olo- ja makuuhuoneen lisäksi myös kylpyhuoneeseen, terassille tai puutarhaan.

Satinoidulla mattapinnalla valokuvat, grafiikat ja maalaukset pääsevät näyttävästi esille ilman häiritseviä valon heijastuksia. Alumiinitaulut ovat lujarakenteisia tauluja, joiden paino on vähäinen. Koska seinäkiinnike kiinnitetään taulun takapuolelle, syntyy moderni vaikutelma vapaasta leijunnasta. Myös suuret formaatit säilyttävät optisen keveytensä, ja ne on helppo ripustaa esiasennetusta seinäkiinnikkeestä. Harjaamaton alumiini on lisäksi erittäin helppohoitoinen materiaali: se on naarmunkestävää ja kestää pyyhkimistä, ja sen voi helposti puhdistaa liinalla.

Seinien koristelu alumiinitaululla 1
Seinien koristelu alumiinitaululla 2

Painamme alumiinitaulumme suorapainomenetelmällä. Uusimmalla UV-tekniikalla kuva-aiheet painetaan alumiinilevylle sen sijaan, että ne vain liimattaisiin. Näin painatus suojataan ulkoisilta vaikutuksilta, kuten auringonvalolta, jolloin sen laadukas ilme ja loistavat värit säilyvät pitkään.

Alumiinitaulut ovat pitkäikäisiä, muodonpitäviä ja verrattain kevyitä. Alumiinitaulujen ohuus ja silkkimattainen pinta luovat tyylikkään ja modernin ilmeen, joka tuo galleriatunnelmaa kotiisi.

Ruostumattoman ja kosteutta kestävän materiaalinsa ansiosta alumiinitaulumme soveltuvat myös kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneeseen tai wellness-tiloihin. Alumiinitauluja voi ripustaa myös ulkotiloihin, kuten terassille tai parvekkeelle.

Teknisesti mitään eroa ei ole. Sekä Dibond®-alumiinikomposiittitaulut että omat alumiinitaulumme ovat alumiinikomposiittilevylle tehtyjä painatuksia. Alumiinitaulut ovat suosittu valinta digitaalipainatukseen, sillä 3 mm:n vahvuiset komposiittilevyt ovat puhdasta alumiinia kevyempiä, mutta yhtä lujia, muodonpitäviä ja helppohoitoisia.

Verkkokaupastamme löydät alumiinitaulullesi suuren valikoiman eri formaatteja alkaen neliönmuotoisista printeistä panoraamakuviin ja suurikokoisiin tauluihin saakka. Alumiinitaulun koko on parasta valita käytettävissä olevan tilan mukaan. Kuva-aiheen mukaan tarjoamme suuren määrän yleisiä kokoja ja formaatteja, jotta voit tuoda lempiaiheesi tyylikkäästi esille alumiinitauluna.

Et, alumiinitaulua tilatessasi voit valita vain tuotesivulla näkyvistä formaateista. Verkkokaupastamme löydät kuitenkin kaikki yleiset koot kuva-aiheesta riippuen. Kotisi ilmapiiriin parhaiten sopiva formaatti on taatusti saatavilla!

Toimitamme alumiinitaulujemme mukana soveltuvat ripustimet. Kuvan formaatin ja painon mukaan saat yhden tai kaksi ripustinta. Seinäkiinnikkeiden mukana on myös ohje. Kun noudatat siinä mainittuja vaiheita, taulun turvallinen kiinnitys seinälle on vaivatonta.

Seinäkiinnike
Seinäkiinnike suurille formaateille – kisko

Alumiinitaulua tilatessasi voit samalla valita sille sopivat kehykset. Taulujemme kehykset ovat massiivipuuta, ja ne valmistetaan omassa kehysvalmistamossamme.

Kun olet valinnut kehykset, tuotantotiimimme kehystää ja pakkaa kuva-aiheesi huolellisesti.

Alumiinista valmistetut taulut ovat helppohoitoisia ja kestävät pyyhkimistä. Ne voi pyyhkiä pehmeällä mikrokuitu- tai puuvillaliinalla. Älä käytä voimakkaita puhdistusaineita, kuten  hankausainetta.

Alumiinitaulumme pakataan eri tavalla niiden koon mukaan. Enintään 30 × 40 cm:n kokoiset alumiinitaulut lähetämme tukevissa lähetyskuorissa. Kaikki suuremmat formaatit kääritään lujaan suojamuoviin ja lähetetään pakettina. Näin varmistamme, että taulusi saapuu ehjänä kotiisi.

Pieniformaattisten alumiinitaulujen pakkaus
Suuriformaattisten alumiinitaulujen pakkaus

Posterlounge valmistaa kaikki taulut tarpeen mukaan. Se tarkoittaa sitä, että tuotantotiimimme huolehtii alumiinitaulusi valmistuksesta heti tilauksesi jälkeen. Arvioidun toimitusajan näet tuotesivulla ja ostoskorissa. Saat myös lähetysvahvistuksen sähköpostitse tilauksesi pakkaamisen ja lähetyksen jälkeen.

Mainitsemme jokaisen taulumme lakisääteisessä valmistusmerkinnässä taiteilijan, jolta kyseinen aihe on peräisin. Meiltä löydät Monet’n, Klimtin ja muiden vastaavien taiteilijoiden klassista taidetta, mutta myös nykyajan valokuvia, maalaustaidetta, grafiikkaa ja kuvituksia. Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tarjota nykytaiteilijoille ja valokuvaajille foorumin, jolla he voivat myydä taidettaan. Myös tästä syystä merkitsemme painotuotteisiimme paitsi oman nimemme tuottajana myös taideteosten takana olevat taiteilijat.

Copyright-merkintä

Lujan ja muodonpitävän materiaalinsa ansiosta alumiinitaulumme ovat erittäin pitkäikäisiä. UV-suorapainatus saa värit säilymään säteilevän kirkkaina monien vuosien ajan.