Canvas-taulut

Suositut teemat

   
 
  • Suosituimmat
  • Uusimmat

Canvas-taulut – elegantti ratkaisu seinillesi

Oletko aikeissa päivittää kotisi sisustusta ja kaipaat jotain uutta seinillesi? Toteuta ideasi trendikkäillä canvas-tauluillamme! Kangastaulumme eivät kuulu syyttä suosituimpiin tuotteisiimme. Laadukas puuvillasekoitekangas, kevyt rakenne ja intensiiviset värit ovat canvas-taulujemme valtteja. Hennosti kiiltävä pinta ja maalausmainen painojälki luovat vaikutelman upeasta museotyylisestä taideteoksesta seinälläsi.

Jos haluat astetta hienostuneemman kangastaulun, voit valita kuvallesi myös kehykset. Kehykset korostavat erityisesti isojen canvas-taulujen galleriamaista ilmettä. Vakuutu premium-laadustamme ja tilaa canvas-taulut verkkokaupastamme!

Kangastaulu on taattu katseenvangitsija

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja löydä tunnettujen maalareiden teoksia sekä nykytaiteilijoiden moderneja kuvituksia ja valokuvia laadukkaalle puuvillakankaalle painettuna. Hyödyt laajasta valikoimastamme ja pitkäaikaisesta kokemuksestamme, kun ostat canvas-tauluja verkkokaupastamme. Myös asiakastyytyväisyys ja asiantunteva palvelu kuuluvat toimintamme tärkeimpiin lähtökohtiin.

Canvas-taulusi toimitetaan suoraan painosta ja ammattimaisesti pakattuna muutaman arkipäivän sisällä sinulle kotiisi. Kaikkiin canvas-tauluihimme sisältyvät seinäkiinnikkeet, joiden avulla voit ripustaa tuotteet heti niiden saavuttua. Etkö ole tyytyväinen? Sinulla on oikeus palauttaa tuotteet 100 päivän ajan ja saat rahasi takaisin – nopeasti ja vaivattomasti.