Canvas-taulut

Haluatko sisustaa kotisi tyylikkäällä ja muodikkaalla canvas-taululla? Täältä löydät eri kokoisia ja korkealaatuisia ajankohtaisia trendejä ja klassisia motiiveja joka makuun. Trendikkäät uutuudet laajentavat valikoimaa säännöllisesti. Canvas-taulut eivät ole pelkästään upea seinäkoriste, vaan myös suosittu lahja. Selaile hienoa motiivivalikoimaamme ja suodata esimerkiksi muodon, koon ja tyylin mukaan ja osta jo tänään suosikki-canvas-taulusi!

Suositut teemat

   
 
 • Suosituimmat
 • Uusimmat

Hyvä tietää canvas-tauluistamme

Painamme canvas-taulumme premium-luokan canvas-kankaalle, joka on laadukasta puuvillasekoitetta. Tiiviisti kudottu materiaali tekee kankaista kestäviä ja pitkäikäisiä. Myös silkinhohtoinen pinta kestää hyvin kulutusta ja on erittäin helppohoitoinen. Voimakaskontrastinen värijälki takaa samalla vertaansa vailla olevan, erinomaisen painolaadun. Näin varmistamme sen, että taulujemme värit säilyvät kirkkaina vuosienkin jälkeen. Koska kiinnitämme huomiota myös kestävään kehitykseen, käytämme ympäristöystävällisiä UV-musteita kankaalle painamiseen ja valmistamme tuotteet vasta tilauksen jälkeen resurssien säästämiseksi.Verkkokaupastamme löydät eri kokoisia ja formaatiltaan erilaisia canvas-tauluja: minitauluista suuriin kokoihin ja panoraama- tai neliökuvina – sinun tarvitsee vain valita itsellesi ja kotiisi parhaiten sopiva kuva. Pingotamme canvas-taulumme laadukkaaseen massiivimännystä valmistettuun kiilakehykseen. Tukevan kehyksen ja mukana olevan seinäkiinnikkeen ansiosta voit kiinnittää kuvat seinälle helposti ja nopeasti.

Lyhyesti sanottuna: meiltä löydät ensiluokkaista laatua sopivaan hintaan. Vakuutu itse ja selaile tarkkaan harkittua valikoimaamme!

Painatus taulukankaalle (360 g/m²) Painatus
taulukankaalle (360 g/m²)
Maalausmainen painojälki Maalausmainen
painojälki
Sisäkehykset: 2 cm leveä puinen kiilakehys Sisäkehykset: 2 cm leveä
puinen kiilakehys
Ripustusvalmis Ripustusvalmis

Taidepainatukset kankaalle

Haluatko hiukan kulttuuria kotiisi? Siinä tapauksessa kannattaa selata klassisia taideteoksia, joita voit ostaa meiltä canvas-tauluina.

Kankaalla maalaustaiteen mestariteokset pääsevät täydellisesti oikeuksiinsa, sillä tällä materiaalilla taidepainatus vaikuttaa erityisen laadukkaalta ja tyylikkäältä. Valitsetpa Klimtin ”Suudelman”, Monet’n ”Heinäsuovat” tai van Goghin ”Tähtikirkkaan yön”, painatteillamme tuot taideteokset maailman museoista suoraan olohuoneeseesi.

Canvas-taulut olohuoneeseen

Canvas-taulumme tuovat raikkaan tuulahduksen olohuoneeseen. Puuvillasekoitekangas ja kauniit värikontrastit saavat aikaan maalausmaisen painojäljen, joka herättää taulut eloon. Arvokkaan ja laadukkaan vaikutelman lisäksi tuloksena on kodikas ja lämmin tunnelma – canvas-taulumme ovat täydellinen sisustuselementti lisäämään olohuoneesi viihtyisyyttä.

Voit yhdistellä canvas-tauluja olohuoneen sisustukseen monella eri tavalla: voit sijoittaa taulut katseenvangitsijaksi huoneen keskeiselle paikalle, valita motiivit seinien väriin sopiviksi tai luoda kodikkaan istumanurkkauksen useilla teemoiltaan yhteensopivilla kangastauluilla. Joka tarkoitukseen löytyy sopiva aihe, olivatpa kyseessä hiljaiset metsät, eläinten veikeät kasvot tai yksinkertaiset voikukat.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
FSC®-sertifioidut kiilapuut FSC®-sertifioidut kiilapuut
Tarvepainatus Tarvepainatus

Afrikan arot, New Yorkin suurkaupunkiviidakko ja Marilyn Monroen hohtavan valkoinen hymy – tauluvalikoimamme sisältää sekä suosittuja että tavallisesta poikkeavia aiheita ja kaikkea siltä väliltä. Meille on tärkeää tarjota sinulle laaja valikoima, sillä oikealla canvas-taululla voit paitsi somistaa seiniäsi, myös ilmaista omaa persoonallisuuttasi vaikuttavalla tavalla.
Leikittele eri aiheilla, kokoluokilla ja kehyksillä! Anna mielikuvituksesi lentää: sinä päätät, millaisen tunnelman haluat tauluillamme luoda.

Jos taas arvostat sisustuksessa selkeälinjaisuutta, kannattaa vilkaista akryylilasitaulujamme! Materiaalin pelkistetty, sileä viimeistely soveltuu erityisen hyvin valokuville ja antaa modernia ilmettä jokaiseen olohuoneeseen.

Työntekijämme suosittelee canvas-taulujamme

Vanhojen mestareiden teokset tekevät canvas-tauluina erityisen autenttisen vaikutuksen!

Lisa – Posterlounge-tiimi

Kehystetyt canvas-taulut

Tietysti voit ripustaa canvas-taulusi seinälle sellaisenaan. Jos kuitenkin haluat antaa suosikkiaiheellesi näyttävämmät puitteet, kannattaa tilata canvas-taulu kehystettynä. Maalausmaisen painojäljen ansiosta kangastaulut vaikuttavat aina erittäin tyylikkäiltä ja arvokkailta. Kehyksillä voit antaa niille vielä viimeisen silauksen ja täydentää näin vaikutelmaa. Käytämme canvas-tauluissamme varjosaumakehyksiä. Ne ovat omiaan korostamaan kangastaulujen plastisuutta. Se johtuu siitä, että kuvan ja kehyksen väliin jää pieni väli, ns. varjosauma. Se saa aikaan voimakkaan syvyysvaikutelman ja tuo painetut reunat esille.

Kehysvalikoimassamme valittavanasi on eri malleja ja monia eri värejä. Näin voit valita kotisi sisustukseen täydellisesti sopivat kehykset. Kiinnitämme erityistä huomiota laatuun: kehyksemme valmistetaan massiivipuusta tai alumiinista, ja kehystämme kuvat itse käsin. Ostovaiheessa voit samalla tilata kuvaan kehykset – näin säästyt vaivalta etsiä itse sopivia kehyksiä.

Tuotantotilat – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Asetamme korkeat vaatimukset tuotteidemme laadulle ja palvelullemme. Se, että valmistamme canvas-taulumme itse Saksassa, auttaa meitä vastaamaan näihin vaatimuksiin. Sisäisen tuotantomme ansiosta voimme vastata toiveisiisi yksilöllisesti tarvepainatusta hyödyntämällä, kehystää canvas-taulut itse ja toimittaa haluamasi kuvan kotiisi vain muutamassa päivässä.

Etsitkö jotain tiettyä?

Usein kysyttyä canvas-tauluista


Usein kysyttyä canvas-tauluista

 1. Mikä on canvas-taulu?
 2. Edut
 3. Kokoaminen
 4. Ominaisuudet
 5. Paino
 6. Toimitus
 7. Käyttömahdollisuudet
 8. Seinäkiinnike
 9. Kestävä kehitys
 10. Puhdistus
 11. Kiinnitys

Canvas-taulu on painettu kangas (canvas), joka pingotetaan puiseen kiilakehykseen.

Canvas-taulun etupuoli
Kangas takaapäin kiinnitettynä puiseen kiilakehykseen

Canvas-tauluille on ominaista ennen kaikkea tekstiilirakenne, sillä se yhdessä täyteläisen, voimakaskontrastisen värijäljen kanssa saa aikaan laadukkaan maalausmaisen ulkonäön. Suuri plussa on se, että kuvioitu pinta ei heijasta. Siksi canvas-taulut sopivat kaikille seinille, valaistusolosuhteista riippumatta.

Kangastaulumme ovat suhteellisen kevyitä, mutta samalla kestäviä ja pitkäikäisiä. Toisin kuin monet synteettiset materiaalit ne ovat melkoisen lujia, ja luonnonmateriaalit luovat myös miellyttävän asuinympäristön. Värit kestävät valoa ja pyyhkimistä.

Kiilakehyksen ja siihen pingotetun kankaan ansiosta syntyy kaunis tilavaikutelma. Saat canvas-taulusi ripustusvalmiina, etkä tarvitse kehyksiä – halutessasi voit tietysti tehdä taulusta astetta hienostuneemman premium-luokan varjosaumakehyksillämme.

Valmistamme kaikki canvas-taulut itse omissa tuotantotiloissamme Leipzigissa kolmessa eri vaiheessa:

 • Aluksi painamme valitsemasi aiheet suurille taulukangasrullille ja leikkaamme kuvat irti suurteholeikkurilla.
 • Puiset kiilakehyksemme kokoamme yksittäisistä FSC®-sertifioiduista kiilapuista, jotta voimme joustavasti yhdistellä kaikki kokoluokkien 20 × 20 cm – 120 × 180 cm vaihtoehdot 10 cm:n askelin.
 • Lopuksi pingotamme kunkin taulukangaskappaleen sopivaan puiseen kiilakehykseen ja kiinnitämme sen nitojalla. Suurissa formaateissa tämä vaihe on puhdasta käsityötä, ja käytämme tarvittaessa välipuita tuomaan lisätukea. Pienemmät formaatit tiimimme pingottaa koneellisesti tarkasti kehyksen päälle.

Tarkastamme tietysti laadun jokaisen valmistusvaiheen jälkeen, jotta saat korkealaatuisen ja virheettömän canvas-taulun.

Painettu taulukangas
Puisen kiilakehyksen kokoaminen
Kankaan kiinnittäminen
Valmiiksi koottuja canvas-tauluja

Käyttämämme kangasmateriaali on vahvuudeltaan 360 g/m²:n puuvilla-polyesteriseosta, jonka epätasainen tekstiilirakenne muistuttaa taiteilijoiden käyttämää aitoa taulukangasta. Vuorovaikutuksessa painovärin kanssa kudottu pinta tekee näyttävän ja erittäin elävän vaikutelman.

Kaikki kiilapuumme ovat mäntyä, ja niissä on FSC®-leima osoituksena kestävästä metsätaloudesta. Myös canvas-tauluissa käyttämämme Canon-musteet on luonnollisesti sertifioitu käyttöön asuin- ja toimistotiloissa.

Suhteellisen kevyitä, esimerkiksi mitoiltaan 100 × 100 cm oleva canvas-taulu painaa vain noin 2,4 kg. Siksi kuvan ripustaminen ja sen paikan vaihtaminen on aivan helppoa, varsinkin käytettäessä mukana toimitettuja seinäkiinnikkeitä.

Koska valmistamme tuotteet vasta tilauksen jälkeen, tarvitsemme talon sisäisessä taidepainossa suoritettaviin valmistusvaiheisiin yleensä kahdesta kolmeen työpäivää. Sen jälkeen pakkaamme canvas-taulusi turvallisesti ja lähetämme sen matkalle kotiisi luotettavan kuljetuspalvelun tarjoajan välityksellä.

Canvas-taulut eivät saa joutua kosketuksiin juoksevan veden kanssa, eikä niitä saa ripustaa kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneeseen, sillä suuri ilmankosteus voi vahingoittaa puista kiilakehystä ja kangasta. Jos taas ripustat kuvasi WC:hen tai pieneen vieraskylpyhuoneeseen, jossa on poistoilma, ei ongelmia pitäisi esiintyä.

Voit myös puhdistaa canvas-taulun pyyhkimällä sen pehmeällä kostutetulla liinalla. Se ei vahingoita pintaa.

Kyllä, kiinnitämme kaikkiin canvas-tauluihin koosta riippuen yhden tai kaksi seinäkiinnikettä, jotta voit ripustaa kuvasi seinälle mahdollisimman vähäisellä vaivalla. Hammastetut ripustimet painetaan tai lyödään tiukasti kiilakehyksen alle, ja ne pitävät varmasti. Sitten tarvitset vain naulan tai ruuvin seinään kiinnikettä varten. Koska taulut ovat suhteellisen kevyitä, voit tavallisesti ripustaa ne ilman apua.

Canvas-taulujen seinäkiinnike – sahalaitaripustin
Canvas-taulujen seinäkiinnike – sahalaitaripustin

Kyllä, kiinnitämme suurta huomiota kestävään kehitykseen canvas-taulujemme valmistuksessa. Meille on tärkeää tietää, mistä materiaalit ovat peräisin. Siksi hankimme kaikki osat – niin taulukankaan, puiset kiilakehykset kuin varjosaumakehyksetkin – vastuullisilta, pitkäaikaisilta kumppaneilta.

Esimerkiksi mäntypuu, josta kiilapuumme valmistetaan Saksassa CO2-neutraalisti, on peräisin eurooppalaisista metsistä, ja puu on FSC®-sertifioitua osoituksena kestävästä metsätaloudesta. Käyttämämme Canonin UV-musteet säästävät ympäristöä, ja verrattuna muihin tekniikoihin niiden etuna on se, etteivät ne sisällä liuotteita.

Emme yleensäkään haaskaa materiaaleja, sillä valmistamme kaikki taulut tarpeen mukaan eli vasta tilauksen jälkeen. Jos mahdollista, käytämme myös ehjiä osia palautetuista tuotteista.

Pölyn ja kevyen lian voit poistaa pölyhuiskalla tai pehmeällä kostutetulla liinalla. Ei huolta, painatteet kestävät pyyhkimistä, sinun pitää vain varoa hankaamasta kankaan pintaa liian kovaa.

Värit ovat lisäksi valonkestäviä, eikä satunnainen pölyyntyminen eikä pölyjen pyyhkiminen saa niitä menettämään kirkkauttaan.

Suosittelemme määrittämään täydellisen sijoituskohdan pitämällä canvas-taulua ensin seinän edessä. Voit myös pyytää jonkun avuksi, jotta voit tarkastella taulua mieluiten 2–3 metrin etäisyydeltä. Kun olet määrittänyt paikan seinältä, merkitse se tekemällä piste taulun yläpuolelle keskelle. Mittaa sitten taulun takapuolelta yläreunan ja hammastetun ripustimen (tai hammastetun aukon) välinen etäisyys. Merkitse tämä etäisyys ensiksi tekemäsi merkinnän alapuolelle ja kiinnitä tähän kohtaan seinään naula tai ruuvi – ja nyt voit ripustaa canvas-taulusi seinälle! Jos formaatti on suuri, toista menettely toisessa kohdassa, ja mittaa kummankin seinäkiinnikkeen korkeudelta.

Siinä tapauksessa, että taulu tai puinen kiilakehys on hieman vääristynyt (esimerkiksi kuljetuksen aikana tai koska puu luonnontuotteena ”elää” huoneilman normaaleissa muutoksissa) tai ei riipu suorassa, voit kiinnittää kuvan paikalleen sivulta käyttäen erittäin pientä naulaa. Lyö naula seinään hieman vinoon taulun reunaa myöten niin, että se pitää taulun reunan paikallaan ja painaa sen kevyesti seinää vasten.

Posterloungen canvas-tauluista koottu kuvaseinä
Posterloungen canvas-tauluista koottu kuvaseinä