Galleriataulut

   
 
 • Suosituimmat
 • Uusimmat

Asiakasarvostelut


Hyvä tietää galleriatauluistamme

Galleriataulumme ovat seinäkoristeita jaloimmassa muodossaan, ja niiden avulla voit loihtia ripauksen glamouria kotisi seinille. Taulut, joissa yhdistyvät korkeakiiltoinen akryylilasi ja tukeva alumiini, vakuuttavat loistavalla väri-intensiteetillä ja huipputerävällä painojäljellä tehden jokaisesta aiheesta ehdottoman katseenvangitsijan. Tyylikkään moderni lasimainen ulkonäkö saa aikaan täysin yksilöllisen vaikutelman aina aiheen mukaan: näin Marilyn Monroen muotokuva vaikuttaa ajattomalta, abstrakti maalaus elävältä ja klassinen maisemataulu tuntuu olevan käsin kosketeltavan lähellä. Samalla jokaisessa galleriatauluaiheessa on modernia tuntua. Siten on mahdollista löytää uusi perusta jopa klassisten teosten tulkinnalle sekä vaikuttavaa syvyyttä jo ennestään kauniista valokuvista – niin mustavalkoisista kuin loistavan värisistäkin.Laadukkaissa galleriatauluissa aihe painetaan akryylilasilevyn kääntöpuolelle, minkä jälkeen akryylilasilevy vahvistetaan alumiinikomposiittilevyllä. Akryylilasi antaa jokaiselle painatukselle erityisen syvyysvaikutelman ja tuo sen näyttävästi esille. Koska molemmat levyt ovat erittäin ohuita, myös suurikokoiset galleriataulut ovat vakaita ja helppoja käsitellä. Sileän ja kestävän pintansa ansiosta galleriataulut ovat lisäksi erityisen lujia ja helppohoitoisia.

Valitsitpa sitten minitaulun tai suuren koon, panoraama- tai neliökuvan, galleriataulumme vakuuttavat modernisuudellaan ja ensiluokkaisella laadullaan sopivaan hintaan. Löydä kaupastamme sinulle ja kotiisi parhaiten sopiva galleriataulu!

Painatus 2 mm:n akryylilasilevyn kääntöpuolelle Painatus 2 mm:n
akryylilasilevyn kääntöpuolelle
Takana 3 mm:n alumiinikomposiittilevy Takana 3 mm:n
alumiinikomposiittilevy
Kiiltävä, lasimainen pinta Kiiltävä, lasimainen
pinta
Sisältää seinäkiinnikkeet Sisältää
seinäkiinnikkeet

Galleriataulut – kunnianosoitus taiteelle

Etsitkö taidetta ja kulttuuria kotisi seinille? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua verkkokauppamme klassisiin taideteoksiin, joita voit ostaa meiltä korkealaatuisina galleriatauluina. Vermeer, Klimt, Kandinsky ja da Vinci – meiltä löydät aiheet, joiden alkuperäisteokset ovat esillä maailman kuuluisimmissa gallerioissa ja museoissa. Muutamalla klikkauksella saat teokset helposti kotiisi ja voit koota oman pikku gallerian.

Klassisen taiteen ja modernin materiaalin yhdistelmä saa aikaan galleriataulujemme välittämän erityisen vaikutelman. Akryylilasi ja alumiini lisäävät taulujen väri-intensiteettiä ja kestoikää tarjoten modernin ja ajattoman vaihtoehdon klassisille canvas-tauluille ja minimalistisille julisteille.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Laadukkaat massiivipuukehykset Laadukkaat massiivipuukehykset
Tarvepainatus Tarvepainatus

Voit yhdistellä galleriatauluja kotisi sisustukseen lukemattomin eri tavoin: voit ripustaa panoraamakuvan katseenvangitsijaksi olohuoneeseen, luoda pienen kuvaseinän keittiöön tai täydentää kylpyhuoneen väriskaalaa oikealla aiheella.

Galleriataulujemme selkeä ja tyylikäs design pääsee oikeuksiinsa huoneessa kuin huoneessa. Tutustu valikoimaamme ja ilmaise omaa persoonallisuuttasi uudella galleriataululla!

Työntekijämme suosittelee galleriataulujamme

Galleriataulut saavat tilan näyttämään modernilta taidegallerialta!

Peggy – Posterlounge-tiimi

Akryylilasitaulut – vaihtoehto galleriatauluille

✓ Suorapainatus akryylilasilevyn takapuolelle (5 mm)

✓ Intensiiviset värit ja kaunis syvyysvaikutelma

✓ Kiiltävä, lasimainen pinta

✓ Helppohoitoinen ja kestävä

✓ Seinäkiinnike sisältyy toimitukseen

Materiaalisuositus akryylilasi

Galleriataulu tyylikkäissä kehyksissä

Akryylilasin ja alumiinin yhdistelmä antaa painatukselle sen ainutlaatuisen ulkonäön. Tuloksen voit viimeistellä täydellisesti laadukkailla kehyksillämme. Paitsi että kehystetty galleriataulu vaikuttaa korkealaatuiselta ja tyylikkäältä, se tulee kaiken kaikkiaan paremmin esille tilassa. Löydä sopivat kehykset vaivatta: verkkokaupassamme sinulle näytetään taulullesi oikeat kehykset.

Jotta voit sovittaa kehykset täydellisesti yhteen oman sisustustyylisi ja värikonseptisi kanssa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden valita eri malleista ja väreistä. Kiinnitämme myös huomiota kestävään laatuun jokaisessa yksittäiskappaleessa, jonka valmistamme kehysvalmistamossamme massiivipuusta. Painatuksen jälkeen galleriataulusi asennetaan kehyksiin käsin, ja sitten se matkaa kotiisi kehystettynä ja valmiina ripustettavaksi seinälle.Tuotantotilat – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Rakastamme taidetta. Siksi asetamme korkeat vaatimukset tuotteidemme laadulle ja palvelullemme. Se, että valmistamme galleriataulumme itse suoraan taidepainossamme, auttaa meitä vastaamaan näihin vaatimuksiin. Sisäisen tuotantomme ansiosta voimme hyödyntää tarvepainatusta, kehystää galleriataulut käsin, pakata ne huolellisesti ja lähettää ne turvallisesti kotiisi.

Etsitkö jotain tiettyä?

Usein kysyttyä galleriatauluista


Usein kysyttyä galleriatauluista

 1. Mikä on galleriataulu?
 2. Painomenetelmä
 3. Edut
 4. Materiaalin ominaisuudet
 5. Pinta
 6. Paino
 7. Käyttömahdollisuudet
 8. Formaattivaihtoehdot
 9. Poikkeava formaatti
 10. Kiinnitys
 11. Kehykset
 12. Hoito
 13. Toimitus
 14. Toimitusaika
 15. Tekijän mainitseminen
 16. Kestävyys

Tyylikkäin ratkaisumme suosikkiaiheidesi esittelyyn ovat galleriataulut (engl. myös gallery bonds). Elegantti ilme syntyy kahden materiaalin ja painotekniikan yhdistelmästä: suorapainatus akryylilasille saa aiheen värit loistamaan, ja takapuolella oleva alumiinikomposiittilevy takaa samalla sekä hyvän vakauden että laadukkaan ulkonäön.

Materiaali – yksityiskohta
Galleriataulun suorapaino

Galleriataulujemme aiheet painetaan korkealaatuisena digitaalipainatuksena akryylilasin (2 mm) taustapuolelle uusimpia painokoneita käyttäen. Tämä antaa niille erityisen syvyysvaikutelman ja saa värit loistamaan kirkkaina. Akryylilasi vahvistetaan sen jälkeen alumiinikomposiittilevyllä, jossa on valkoinen pintakerros ja musta sisus. Tämä yhdistelmä saa korkealaatuiset galleriataulumme näyttämään upeilta ja takaa muodon erinomaisen pysyvyyden. Painatukseen käytämme pigmentoituja UV-musteita, jotka varmistavat loistavat värit, intensiivisen värikokemuksen ja pitkän kestoiän.

Galleriataulun valmistus 1
Galleriataulun valmistus 2

Galleriataulut ovat elegantein tapa esitellä tauluja: sen lisäksi, että ne säilyttävät hyvin muotonsa ja ovat siten erittäin kestäviä, ne tekevät vaikutuksen myös korkealaatuisella ulkonäöllään. Sen saa aikaan akryylilasin ja alumiinin yhdistelmä – samalla kun 2 mm:n paksuinen akryylilasilevy luo erityisen syvyysvaikutelman, alumiinikomposiittilevy (3 mm) antaa vakautta. Näin galleriataulut vaikuttavat ajattomilta, tyylikkäiltä ja moderneilta. Tästä syystä ne soveltuvat erityisen hyvin myös valokuville.

Galleriataulun yksityiskohta 1
Galleriataulun yksityiskohta 2

Galleriataulut ovat akryylilasilevyn ja alumiinikomposiittilevyn yhdistelmä. Akryylilasi on korkeakiiltoista keinotekoista lasia, jonka taustapuolelle liimataan alumiinikomposiittilevy galleriataulujamme valmistettaessa. Tämän korkealaatuisen yhdistelmän ansiosta taulumme säilyttävät hyvin muotonsa ja ovat pitkäikäisiä.

Galleriataulun valmistus 1
Galleriataulun valmistus 2

Materiaali on kiiltävää tai erittäin kiiltävää. Keinotekoinen lasi käyttäytyy oikean lasin tavoin ja heijastaa valoa vastaavasti. Galleriataulua ripustettaessa on siksi huomioitava valon osuminen siihen esimerkiksi vastapäisestä ikkunasta.

Galleriataulun paino on suunnilleen 6 kg/m² eli kooltaan 100 × 100 cm:n galleriataulu painaa 6 kg. Liitämme galleriataulujemme mukaan sopivat seinäkiinnikkeet. Noudata taulua ripustaessasi ehdottomasti ohjeita ongelmien välttämiseksi ja galleriataulusi kiinnittämiseksi turvallisesti.

Kyllä, galleriataulun voi ripustaa myös kosteatiloihin. Kosteus ja märkyys eivät ole haitallista materiaalille. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti varmistaa, että käytät mukana toimitettuja seinäkiinnikkeitä oikein, jotta galleriataulu kiinnitetään seinälle turvallisesti.

Sivulta, jossa ovat valitsemasi aiheen yksityiskohdat, voit valita formaatin useista mahdollisista ko’oista. Mittaa sitä varten seinä mieluiten etukäteen, jotta uudelle galleriataulullesi on riittävästi tilaa.

Et, se ei valitettavasti ole mahdollista. Tarjoamme kattavan valikoiman eri kokoja, mutta yksilöllisiä formaatteja emme valitettavasti voi toimittaa.

Toimitamme galleriataulullesi soveltuvat seinäkiinnikkeet kotiisi yhdessä taulun kanssa. Taulun formaatin ja painon mukaan saat yhden tai kaksi seinäkiinnikettä.

Seinäkiinnikkeiden mukana lähetetään ohjeet. Noudata niissä kuvattuja vaiheita, jotta galleriataulusi kiinnitys on turvallinen.

Kyllä, tuotesivulla sinulla on mahdollisuus tilata galleriataulusi sopivilla puukehyksillä kehystettynä. Laadukkailla kehyksillä voit korostaa galleriataulusi aihetta vielä entisestään.

Valikoimassamme on paljon eri profiileja ja värejä, jotta voit valita sisustukseesi sopivat kehykset. Valmistamme sitten valitsemasi kehykset käsin omassa kehysverstaassamme. Sen jälkeen asennamme galleriataulun kehyksiin ja toimitamme taulusi valmiina kotiisi.

Akryylilasin pinta ei ole naarmuuntumaton, joten puhdista galleriataulu vain kostealla, pehmeällä liinalla. Jotta keinotekoisen lasin pinta pysyy kiiltävänä, ei myöskään voimakkaita puhdistusaineita tai hankausainetta saa käyttää.

Galleriataulun puhdistus

Saat galleriataulumme tukevassa lähetyspakkauksessa suojaavaan kelmuun käärittynä. Toimitamme sen mukana sopivan ripustimen.

Pieniformaattisten galleriataulujen pakkaus
Suuriformaattisten galleriataulujen pakkaus

Kaikki galleriataulumme painetaan tilauksesta, joten voimme tuottaa kestävästi eikä meillä ole varastotavaraa. Se tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että valmistus- ja toimitusajat voivat vaihdella tilauskannan mukaan. Löydät ajankohtaiset tuotanto- ja toimitusajat suoraan tuotesivulta ja ostoskorista tilauksen yhteydessä. Heti kun lähetämme galleriataulusi saat sähköpostitse lähetysilmoituksen.

Tekijän ja tuottajan ilmaiseva merkintä on osoitus kansainvälisten taiteilijoidemme, kuvatoimistojen ja lisenssinantajien kanssa tekemästämme yhteistyöstä, josta olemme erittäin ylpeitä. Kuvien toimittajien ja Posterlounge-merkkimme suojaamiseksi emme halua luopua tauluihimme tehtävästä merkinnästä. Painatustuloksen esteettisyyden takaamiseksi käytämme pienintä luettavissa olevaa vaihtoehtoa.

Copyright-merkintä

Sisätiloissa galleriataulumme kestävät yli kymmenen vuotta. Voit ripustaa taulut myös ulkotiloihin. Siellä voit odottaa värien kestävän jopa kolme vuotta.