Julisteet

Selaa täällä mahtavaa julistevalikoimaamme ja löydä ihanteellinen seinäkoriste huoneeseen kuin huoneeseen. Klassisista taideteoksista moderneihin kuvituksiin löydät kaiken, mitä sisustajan sydämesi halajaa. Voit valita eri kokoja, tyylejä ja formaatteja ja täydentää uutta suosikkitauluasi käsintehdyillä kehyksillämme. Tutustu nyt monipuoliseen aihevalikoimaamme!

Suositut teemat

   
 
 • Suosituimmat
 • Uusimmat

Hyvä tietää premium-laatuisista julisteistamme

Käytämme julisteillemme premium-laatuista julistepaperia, joka on kehitetty erityisesti omassa painolaitoksessamme käytettävää digitaalista painomenetelmää varten. Jotta voit pitkään iloita uusista suosikkijulisteistasi, käytämme sertifioituja musteita, jotka eivät sisällä liuotteita, kestävät UV-säteilyä ja vakuuttavat erinomaisella ja pitkällä värinkestollaan. Silkinhohtoisella pinnalla motiiviemme loistavat värit pääsevät erityisen hyvin oikeuksiinsa. Laadukkaiden painomateriaaliemme ja kohollaan olevan värijäljen ansiosta julisteemme edustavat gallerialaatua.Meiltä löydät uudet suosikkijulisteesi! Voit valita värillisiä motiiveja tai mustavalkoaiheita. Pidätkö enemmän miniprinteistä vai suurjulisteista? Kehystettyinä vai ilman kehyksiä? Valitse itsellesi ja kotiisi parhaiten sopivat julisteet!

Painatus 250 g/m²:n premium-paperille Painatus 250 g/m²:n
premium-paperille
Upea väriloisto ja korkea UV-säteilyn kestävyys Upea väriloisto
ja korkea UV-säteilyn kestävyys
Valkoinen reuna (3 mm) viimeistelee elegantin ilmeen Valkoinen reuna (3 mm)
viimeistelee elegantin ilmeen
Saatavana erilaisia kehyksiä Saatavana
erilaisia kehyksiä

Monet'sta Klimtiin: taidejulisteet tyylikkäinä yksityiskohtina

Verkkokaupastamme löydät lukemattomia vanhojen mestareiden ja muiden maailman merkittävimpiin kuuluvien kuuluisien taiteilijoiden motiiveja. Olipa kyseessä da Vincin ”Mona Lisa”, Monet'n ”Lumpeita” tai van Goghin ”Auringonkukkia”, korkealaatuiset painetut julisteemme ovat edullinen vaihtoehto tuoda lempitaitelijasi taideteokset omaan kotiisi.

Laadukkaan paperimme ja digitaalisen painotekniikkamme ansiosta pystymme toistamaan historian kuuluisimpien taiteilijoiden työt julisteelle sinua varten. Haluatko antaa kodillesi tyylikkään ilmeen? Valitse siinä tapauksessa suosikkitaideteoksesi ja tilaa se kotiisi kehystettynä taidejulisteena! Omassa kehysvalmistamossamme valmistamme kuvallesi toivomasi kehykset tarkasti mittojen mukaan.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Ympäristöä säästävä muste Ympäristöä säästävä muste
Tarvepainatus Tarvepainatus

Julisteemme soveltuvat erityisen hyvin lastenhuoneeseen, koska ne voi kiinnittää nopeasti ja vaivatta. Värikkäillä karttaneuloilla, teipillä tai kirjavalla washi-teipillä voit kiinnittää julisteet todella helposti seinälle tai muulle tasaiselle pinnalle. Kun aiheet eivät enää miellytä lastasi, voit pulmitta irrottaa julisteet ja vaihtaa tilalle uudet suosikkikuvat. Tämä on kätevää ennen kaikkea siksi, että lasten kasvaessa myös heidän harrastuksensa, kiinnostuksen kohteensa ja unelmansa kehittyvät ja muuttuvat. Selaa siis aiheitamme ja mallejamme ja tilaa lastesi uudet suosikkijulisteet helposti ja edullisesti!

Etsitkö kauniita lapsille sopivia aiheita ja haluaisit mielelläsi kokeilla uutta materiaalia? Vaihtoehdoksi julisteillemme suosittelemme PVC-tauluja lastenhuoneeseen. Ne ovat kevyitä, lujarakenteisia ja pyyhittäviä eli ihanteellisia lasten käsiin! Pinnaltaan kevyesti kiiltävät PVC-painatteemme ovat myös optisesti näyttävä lisä jokaiseen lastenhuoneeseen.

Työntekijämme suosittelee julisteitamme

Sijoita juliste seinälle ja liimaa kiinni – näin nopeasti voit elävöittää kotisi seinät!

Lisa – Posterlounge-tiimi

Kehystetyt julisteet – tyylikkäitä ja korkealaatuisia

Meiltä voit tilata myös kehystettyjä julisteita, ja vaikka julisteiden kiinnitys seinälle poraamatta on helppoa ja nopeaa, tietyt julisteet ovat erityisen vaikuttavia kehystettyinä. Kehystetyt julisteet tulevat paremmin esille, sillä kehys antaa motiiville erityistä syvyyttä. Tuo galleriatunnelma kotiisi ja valitse haluamasi taidejuliste kehystettynä joillakin laadukkaista massiivipuu- tai alumiinikehyksistämme.

Kun olet valinnut suosikkiaiheesi julisteelle, voit valita kehykset. Painatuksen jälkeen kehystämme julisteesi käsin omassa kehysvalmistamossamme. Kehystämme painetun julisteesi kehyksillä, joiden värin voit valita sisustustyyliisi sopivaksi. Koska korkea laatu on meille tärkeää, käytämme kuvien kehyslistoissa laadukasta massiivipuuta ja alumiinia. Etupuoli on särkymätöntä ja heijastamatonta akryylilasia. Tilaa meiltä sinulle ja henkilökohtaiseen taidegalleriaasi täydellisesti sopivat kehystetyt taidejulisteet!

Tuotantotilat – Posterlounge

Posterlove by Posterlounge

Rakastamme taidetta, ja siksi asetamme korkeat vaatimukset taulujemme ja julisteidemme laadulle. Oman taidepainomme ansiosta onnistumme täyttämään vaatimuksemme joka päivä. Panostamme laadukkaisiin materiaaleihin ja resursseja säästävään tarvepainatukseen. Käsinvalmistetuilla kehyksillämme annamme halutessasi julisteillesi viimeisen silauksen, jolloin toivomasi kuva on muutamassa päivässä valmis matkaamaan luoksesi.

Etsitkö jotain tiettyä?

Usein kysyttyä julisteista


Usein kysyttyä julisteista

 1. Mikä on juliste?
 2. Edut
 3. Ominaisuudet
 4. Reuna
 5. Poikkeava reuna
 6. Formaattivaihtoehdot
 7. Poikkeava formaatti
 8. Kiinnitys
 9. Kehykset
 10. Kehyksen etupuoli
 11. Kehyksen asentaminen
 12. Sijoituspaikka
 13. Pakkaus
 14. Toimitusaika
 15. Tekijän mainitseminen
 16. Kestävyys
 17. Seinien koristelu
 18. Kehysten koko
 19. Julisteen aaltoilu

Juliste on paperille painettu kuva, jolla voit koristella seiniäsi tai muita pintoja. Perinteisesti julisteilla tarkoitetaan suurikokoisia, dekoratiivisia painatteita, jotka ripustetaan seinälle useimmiten ilman kehyksiä. Meiltä saat kuitenkin kaikki motiivit monina eri vaihtoehtoina aina sen mukaan, mitä formaatteja ja kokoja etsit kotiisi.

Käytämme julisteidemme painatukseen taidejulisteille tarkoitettua laadukasta premium-paperia.

Julisteillemme on ominaista ennen kaikkea niiden erinomainen hinta-laatusuhde: julisteet ovat tarjoamistamme malleista hinnaltaan edullisimpia, mutta siitä huolimatta voit odottaa saavasi taidejulistelaatuisia seinäkoristeita. Digitaalipainatus premium-laadun julistepaperille tuottaa pinnasta kohoavan, pitkään kestävän värijäljen. Painetut julisteemme säilyttävät väriensä kirkkauden monien vuosien ajan.

Julisteisiin painetaan tyylikäs valkoinen reuna, joka lisää entisestään jokaisen motiivin arvokkuutta. Lisäksi 3 mm leveä reuna takaa, etteivät kehykset peitä motiivia, jos käytät tavallisia, vastaavan kokoisia kehyksiä yhdessä julisteidemme kanssa. Lopuksi voidaan todeta, että julisteiden etuna on paitsi helppo kiinnitys myös se, että ne on helppo vaihtaa, kun seinien koristelu kaipaa päivitystä.

Painamme kaikki motiivit taidejulistelaatuisina 250 g/m²:n premium-paperille. Päällystetyn pinnan himmeä kiilto yhdessä kohollaan olevan värijäljen kanssa tekee erittäin arvokkaan vaikutelman. Koska käytämme digitaalipainossa Canonin laadukkaita UV-musteita, voit luottaa siihen, että julisteemme ovat värinpitäviä ja erittäin pitkäikäisiä.

Premium-paperi
UV-musteella painettu juliste

Painamme julisteisiimme aina mainittuun kokoon sisältyvän 3 mm leveän reunan. Esimerkki: kun julisteen koko on 50 × 70 cm, itse motiivin mitat ovat 49,4 × 69,4 cm, koska joka sivulle jätetään 3 mm:n levyinen reuna.

Kun ripustat julisteen seinälle ilman kehyksiä, antaa valkoinen reuna arvokkaan vaikutelman, sillä se tuo motiivin paremmin esille. Jos valitset julisteelle kehykset, reuna yleensä peittyy kehystyypin mukaan. Tällä tavalla kehykset eivät peitä motiivia.

Juliste, jossa 3 mm leveä reuna
Kehystetty juliste

Et, kaikkiin julisteisiimme painetaan 3 mm:n levyinen valkoinen reuna.

Jos et halua reunan näkyvän, suosittelemme käyttämään kehyksiä, sillä ne yleensä peittävät valkoisen reunan. Kun teet tilauksen verkkokaupastamme, voit valita myös massiivipuu- tai alumiinikehykset, jotka valmistetaan omassa kehysvalmistamossamme ja lähetetään seinäkiinnikkeillä varustettuina. Jos taas haluat korostaa kuvaa suuremmalla valkoisella alueella, voit tehdä itse siihen sopivan passepartout-kehyspahvin.

Suosittelemme ennen tilauksen tekemistä mittaamaan tilan, johon aiot sijoittaa uuden seinäkoristeen. Sitten toimit verkkokaupassamme seuraavasti:

 • Valitse suosikkimotiivisi.
 • Valitse materiaaliksi juliste.
 • Valitse haluamasi koko.

Jos sinulla on jo kehykset, voit käyttää apuna niiden mittoja – minikokojen ja suurformaattien ohella tarjoamme monia vakiokokoja, joista varmasti löytyy kehyksiisi sopiva. Vaihtoehtoisesti voit valita motiivillesi myös julistekehykset verkkokaupastamme. Tuotantotiimimme valmistaa kehykset käsityönä tarkasti julisteellesi sopiviksi!

Et, koska painamme julisteemme ainoastaan kokoluokissa, jotka voit valita kyseisten motiivien tuotesivuilla. Motiivin ja formaatin mukaan löydät verkkokaupastamme kuitenkin suuren valikoiman eri kokoja alkaen neliönmuotoisista printeistä (alk. 13 × 13 cm) julisteiden yleisiin kokoluokkiin (esim. 50 × 70 cm tai 60 × 80 cm) ja suurjulisteisiin (esim. 100 × 150 cm) saakka.

Käyttämämme koot vastaavat yleisiä formaatteja, joten ne sopivat myös moniin tavallisiin kehyksiin. Vaihtoehtoisesti voit tilata sopivat kehykset kätevästi verkkokaupastamme. Jos haluat käyttää muita kuin vakiomittaisia kehyksiä, voit tilata kooltaan pienemmän julisteen ja lisätä siihen passepartout'n itse.

Yksinkertaisinta on kiinnittää julisteet liimausvälineillä, jotka on helppo poistaa julistetta vahingoittamatta. Naulojen, nastojen tai teippien sijaan suosittelemme julisteteippiä tai sinitarraa julisteen kiinnittämiseksi seinään tai oveen. Värikkäällä washi-teipillä voit vielä lisätä näyttävyyttä.

Julisteen takapuoli ja julisteteippi
Julisteiden kiinnitysmahdollisuuksia

Arvokkaan vaikutelman aikaansaamiseksi juliste kannattaa kehystää. Verkkokaupastamme löydät käsinvalmistettuja massiivipuu- ja alumiinikehyksiä, jotka voit tilata yhdessä julisteiden kanssa. Jos et halua ripustaa kehystettyjä julisteitasi seinälle, voit asettaa ne esille kiinnittämällä ne ripustuskiskoon tai sijoittaa ne yksinkertaisesti hyllylle tai muun kalusteen päälle.

Juliste ja kehykset värinä natural
Juliste ja valkoiset massiivipuukehykset

Kyllä, monille julisteformaateille löydät sopivat kehykset verkkokaupastamme. Valitse haluamasi kehykset tuotesivulta! Laadukkaat kehyksemme ovat massiivipuuta tai alumiinia, etupuoli on heijastamatonta akryylimuovia ja taustana on MDF-levy.

Erinomaista laatua olevat kehyksemme valmistetaan omassa kehysvalmistamossamme, minkä jälkeen julisteet kehystetään käsin. Saat kehystetyn julisteesi mukana taustalevyyn kiinnitetyt seinäkiinnikkeet.

Kehystetyn julisteen etupuoli
Kehystetyn julisteen takapuoli

Toimitamme kehystetyn julisteen ripustusvalmiina. Se tarkoittaa sitä, että juliste on asetettu kehykseen, johon kuuluu etupuoli ja takaseinä. Otettuasi kehystetyn julisteesi pakkauksesta voit ripustaa sen heti seinälle.

Etupuolen suojana käytämme heijastamatonta akryylimuovia. Materiaali on särkymätöntä ja helppohoitoista, joten sen voi pyyhkiä kostealla liinalla. Takaseinänä on tukeva MDF-levy, johon on kiinnitetty seinäkiinnike. Lisäksi käytämme kehystetyissä kuvissamme pölyltä suojaavaa liimausta kuvakoosta 50 × 50 cm alkaen.

Meiltä saat kaikki kehystetyt julisteet ripustusvalmiina. Heti kun olet saanut julisteesi, voit ripustaa sen valmiiksi asennetusta seinäpidikkeestä. Julistekehyksiimme kuuluu heijastamaton akryylimuovilevy ja tukeva MDF-taustalevy sekä koosta 50 × 50 cm alkaen pölysuojaus.

Julisteillamme voit somistaa erityisesti kotisi sisätiloja, kuten olohuonetta, makuuhuonetta ja lastenhuonetta. Jotta voit pitkään iloita julisteestasi, se kannattaa ripustaa kuivaan tilaan ja suojata jatkuvalta suoralta auringonvalolta.

Julisteidemme painatuksessa kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että printtien värit säilyvät pitkään mahdollisimman kirkkaina huolimatta siitä, mihin huoneeseen kuvat ripustetaan. Siksi painamme julisteemme korkealaatuiselle julistepaperille, joka soveltuu erityisesti taidejulisteille ja valokuville. Sertifioituja UV-musteita käyttämällä saadaan haalistumaton, kestävä ja pitkäikäinen painatustulos.

Se, miten tilauksesi toimitetaan, riippuu julisteen koosta: Pienet koot kokoon 30 × 40 cm saakka pakkaamme tukeviin lähetyskuoriin. Kaikki suuremmat koot lähetämme pakkauspaperiin käärittyinä postitusputkessa. Painettuja julisteitamme ei missään tapauksessa taiteta tai laskosteta, jotta voit vastaanottaa täydellisen kauniit kuvat.

Lähetyskuori
Postitusputki

Painamme kaikki taulut ja julisteet tarvepainatuksena eli heti tilauksesi jälkeen. Painamme julisteet usein jo samana päivänä. Normaalisti tilauksesi on lähetysvalmis yhden tai kahden arkipäivän sisällä. Arvioidun toimitusajan näet tuotesivulla ja ostoskorissa.

Jokaiseen Posterloungelta tilattavissa olevaan printtiin on painettu kyseisen taiteilijan nimi. Näin tiedät aina, keneltä taideteos on peräisin, ja voit jakaa tiedon myös ystäviesi ja tuttaviesi kanssa.

Posterloungelta löydät Monet'n, Klimtin ja muiden vastaavien taiteilijoiden klassisten motiivien lisäksi myös nykytaidetta valokuvauksen, maalauksen ja kuvituksen alalta. Olemme erittäin ylpeitä voidessamme toimia foorumina nykytaiteilijoille ja valokuvaajille. Siksi meille on itsestään selvää – eikä vain oikeudellisista syistä – varustaa painotuotteemme sen taiteilijan nimellä, jolta taideteos on peräisin.

Taiteilijan nimi printissä

Julisteemme säilyttävät väriensä kirkkauden monien vuosien ajan, ja painatuksessa käyttämämme UV-säteilyä kestävät musteet suojaavat niitä haalistumiselta. Kun huolehdit siitä, että julisteet ripustetaan sisätiloihin ja suojataan jatkuvalta suoralta auringonpaisteelta, voit iloita julisteistasi monien vuosien ajan.

Julisteseinän voi ryhmitellä harmoniseksi ja yhtenäiseksi tai abstraktiksi ja vastakohtaiseksi aina sen mukaan, mitä motiiveja ja kokoja valitset. Voit yhdistellä toisiinsa pieniä ja isoja kuvia ja luoda kauniilla järjestelyllä erityisen huomiota herättävän seinäkoristeen. Tinkimättömän symmetrinen, luovan kaoottinen tai jotakin siltä väliltä – vapautesi on rajaton.

Posterloungen julisteista koottu kuvaseinä
Posterloungen mustavalkoisista julisteista koottu kuvaseinä

Kun suunnittelet julisteseinän kokoamista, kannattaa ensin miettiä motiivien ja kokojen valintaa. Julistekaupassamme on valtava valikoima klassista ja nykytaidetta edustavia maalauksia sekä kuvituksia ja valokuvia, joista voit valita omat motiivisi. Hakutoimintomme ja teemaluokkamme auttavat sinua löytämään sopivat motiivit julistekokonaisuuteesi.

Kuvien koon valinta riippuu siitä, kuinka paljon tilaa on käytettävissä. Voit koota suuren kuvaseinän olohuoneen sohvan yläpuolelle tai sommitella lastenhuoneeseen kolmesta neljään pienikokoista taulua. Erilaisia efektejä syntyy myös sen mukaan, miten julisteet järjestellään. Monta samankokoista julistetta luo miellyttävän harmonian. Kun järjestät vierekkäin erikokoisia julisteita, syntyy puolestaan luovan kaaoksen vaikutelma. Lisää ilmettä seinäkoristeluun saat käyttämällä kehystettyjä julisteita.

Kyllä, useat julisteformaateistamme perustuvat yleisesti käytössä oleviin kehyskokoihin. Tilatessasi julistetta verkkokaupastamme kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota ilmoitettuihin mittoihin.

Jos haluat kehystää julisteesi itse, suosittelemme lisäämään toisen paperiarkin täytteeksi taustapuolelle. Se lisää painetta kehyksen etupuolen ja takaseinän välissä, mikä estää julisteen aaltoilun. Halutessasi voit tietysti leikata julisteen itse sopivan kokoiseksi tai varustaa sen passepartout'lla.

Haluatko päästä vielä helpommalla? Valitse siinä tapauksessa julisteellesi kehykset samalla kun teet tilausta verkkokaupastamme. Näin saat julisteesi kehystettynä ja ripustusvalmiina.

Julisteet voivat aaltoilla, jos kehyksen etupuolen ja takaseinän välinen paine on liian vähäinen. Kun julisteen kehyksessä on liikaa tilaa, juliste voi aaltoilla hieman, jos ilmankosteus on liian suuri ja esiintyy lämpötilan vaihtelua. Tämän estämiseksi voit laittaa lisää täytearkkeja motiivin ja taustan väliin paineen lisäämiseksi.