Minions-julisteet

Suositut teemat

   
 
  • Suosituimmat
  • Uusimmat

Osta Kätyrit-julisteita – banaanin ystäville!

Siitä lähtien, kun ensimmäinen osa ”Itse ilkimys” tuli elokuvateattereihin, kätyrit ovat kulttimaineessa. Kevinillä, Stuartilla ja Bobilla on aina ollut vain yksi päämäärä: palvella kaikkein kauheimpia superroistoja. Samalla ne naurattavat aina kaoottisella olemuksellaan – eikä vain lapsia! Kun sinulla on Minions-juliste seinällä, sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä, että kotonasi on tulevaisuudessa liian vähän hyvää huumoria.

Erityistä meidän korkealaatuisissa julisteissamme: tulostamme kaikki kuva-aiheet UV-musteilla ensiluokkaiselle premium-luokan paperille, joten Kätyrit-julisteemme antavat ainutlaatuisen värituloksen, joka tekee oikeutta hauskojen banaaniystävien värikkäälle maailmalle. Voit valita korkealaatuiset julisteemme useissa eri formaateissa ja koossa, ja voit halutessasi tilata ne myös valmiiksi kehystettyinä. Et siis ripusta seinällesi pelkkää julistetta, vaan ainutlaatuisen taidetaulun!

Itse ilkimys – osta Premium-julisteet edullisesti verkossa

Julistekaupastamme löydät suuren, kirkkaankeltaisen valikoiman motiiveja, jotka esittävät Bobia, Carlia, Darwinia, Davea, Donnya ja muita parantumattomia kätyreitä kaikissa kuviteltavissa olevissa tilanteissa. Sinulla on mahdollisuus valita alkuperäisten elokuvajulisteiden, hauskojen grafiikkojen ja hienojen kuvitusten väliltä, joissa on mukana muitakin elokuvien hahmoja, kuten Gru, Vector tai Agnes.

Lastenhuoneessa, keittiössä tai kylpyhuoneessa, mini- tai XXL -julisteena: banaaniystävien näkeminen saa sinut heti hyvälle tuulelle. Tutustu nyt aihevalikoimaamme ja tuo pienet keltaiset superkonnat kotiin meidän Minions-julisteellamme. Ehkä sinusta voi sittenkin tulla heidän uusi mestarinsa ja varastaa yhdessä kuu?