Taulut makuuhuoneeseen

Suositut teemat

   
 
  • Suosituimmat
  • Uusimmat

Tunnelmalliset taulut makuuhuoneeseen

Saadaksesi makuuhuoneesi huokumaan viihtyisyyttä ja energiaa kannattaa valita aiheiltaan harmonisia tauluja. Esimerkiksi fengshui-tauluilla voi luoda tasapainoisen tunnelman. Samoin myös mustavalkokuvien yksinkertainen, hillitty tyyli tuo rauhallisuutta makuuhuoneen sisustukseen.

Jos etsit pikemminkin uutta puhtia aamuäreille, loihtivat cooleja ja hauskoja aforismeja sisältävät taulumme taatusti hymyn kasvoillesi. Ripusta valikoima sopivia makuuhuoneen tauluja, esimerkiksi useasta kehystetystä julisteesta koostuva sommitelma, peilin viereen tai lipaston yläpuolelle tuomaan tarmoa uuteen päivään.

Kun haluat ripustaa makuuhuoneen taulun sängyn yläpuolelle, suosittelemme kevyttä materiaalia, kuten canvas-taulua. Suurikokoinen taulu on parasta sijoittaa sängyn yläpuolelle keskelle ja suunnilleen kaksi kädenleveyttä sängyn päädystä.

Täydelliset taulut makuuhuoneeseen

Makuuhuoneesi yksityisessä ilmapiirissä sinulla on mahdollisuus yhdistellä henkilökohtaisia valokuvia ja taideteoksia. Suurten mestarien teokset, kuten Botticellin Venus, Klimtin Suudelma tai van Goghin Tähtikirkas yö, eivät ihastuta pelkästään museoissa, vaan ne tekevät ainutlaatuisen vaikutuksen myös makuuhuoneen tauluina. Klassiset taideteokset vaikuttavat erityisen arvokkailta ja aidoilta kankaalla, kun taas modernit valokuvamotiivit saavat aikaan vaikuttavan syvyysvaikutelman akryylilasilla.

Makuuhuoneen taulut ovat erityisen näyttäviä suurikokoisina, varsinkin suuriformaattiset canvas-taulut vaikuttavat tyylikkäiltä ja vakuuttavilta. Ripustamalla uuden makuuhuoneen taulusi vuoteen yläpuolelle korostat tilan keskeistä osaa ja esität samalla tyylikkään kannanoton!

Asiakasarvostelut