Taulut olohuoneeseen

Suositut teemat

   
 
  • Suosituimmat
  • Uusimmat

Taulut unelmiesi olohuoneeseen

Kun valitset tauluja olohuoneeseen, kannattaa olla tarkkana. Huoneen tulisi sopia sinulle ja kuvastaa persoonallisuuttasi. Oikealla taululla voit sekä näyttää, kuka olet, että luoda kotiisi haluamasi ilmapiirin. Abstraktit aiheet ja akryylilasitaulut huokuvat nykyaikaa, kun taas canvas-taulut ja maalaistyyliset taulut tekevät pikemminkin klassisen ja romanttisen vaikutuksen.

Tauluja voi yhdistää olohuoneen sisustuskokonaisuuteen lukemattomin eri tavoin: voit sijoittaa taulut katseenvangitsijaksi keskeiselle paikalle huonetta, valita motiivit seinien väriin sopiviksi tai luoda yhteyksiä aiheiltaan ja väreiltään yhteensopivilla tauluseinillä. Monet olohuoneen tauluistamme sopivat täydellisesti yhteen trendikkäiden skandinaavisten ja industrialististen sisustustyylien kanssa.

Kaiken kattavaa palvelua olohuoneeseesi

Tämänhetkinen trendi valittaessa tauluja olohuoneeseen ovat luontoaiheet. Idylliset maisemataulut pastelliväreissä tekevät olohuoneestasi valoisan ja viihtyisän. Kukka-aiheilla taiot aavistuksen bohotyyliä seinillesi. Modernit maisemavalokuvat tuovat henkeäsalpaavat paikat suoraan kotiisi.

Valitsitpa luontoaiheen tai urbaanin motiivin, voit kehystyttää kuvat suoraan meillä. Käsinvalmistetut puukehykset korostavat motiivien tyylikkyyttä. Jos olet epävarma siitä, mikä taulu parhaiten sopii olohuoneeseesi, tai tarvitset apua valinnassa, käänny tiimimme puoleen. Sisustus- ja taideasiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

Asiakasarvostelut