Puutaulut

Suositut teemat

   
 
 • Suosituimmat
 • Uusimmat

Asiakasarvostelut


Hyvä tietää puutauluistamme

Jokainen puutaulumme on uniikki: yksilöllinen, luonnollinen puukuviointi ja puutaulullesi valitsemasi suosikkiaiheesi saavat aikaan persoonallisen yksittäiskappaleen. Materiaalin miellyttävä vaikutus ei häviä painatteidemme ympäristöä säästävässä valmistuksessa, joten puutauluillamme voit tuoda luonnollista ilmettä kotiisi. Sitä varten asuntosi ei tarvitse muistuttaa skandinaavista sisustuskuvastoa – puutaulujemme taidokas luonnollisuus pääsee oikeuksiinsa niin maalais-, vintage- ja Mid-century modern -tyyleissä kuin moderneissa, minimalistisesti sisustetuissa kodeissakin!Sävyltään vaaleat, luonnolliset koivuvanerilevyt soveltuvat painatukseen erinomaisesti. Sertifioituja UV-musteita käyttämällä syntyy kirkas, matta pinta, joka on erityisen värinpitävä, kulutusta kestävä ja helppohoitoinen. Koska vaneri on liimattu huolellisesti, puutaulumme vakuuttavat pitkällä kestoiällään.

Näin puutaulut soveltuvat ennen kaikkea sisätiloihin, kuten keittiöön, makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Tarvepainatuksen ansiosta puun käyttö kuvien valmistuksessa on myös ympäristöä säästävä prosessi.

Painatus 9 mm:n vanerilevylle Painatus 9 mm:n vanerilevylle
Luonnollinen puukuviointi Luonnollinen
puukuviointi
Erittäin kevyt ja lujarakenteinen Erittäin kevyt
ja lujarakenteinen
Ripustusvalmis Ripustusvalmis

Taidepainatukset puulle

Jos olet kiinnostunut puupinnalle tehdystä taidepainatuksesta, löydät aihekokoelmastamme suuren valikoiman erilaisia mahdollisuuksia. Paul Kleen ja Gustav Klimtin taideteokset tai Katsushika Hokusain väripuupiirrokset kuuluvat suosituimpiin aiheisiin ja vaikuttavat puutauluina erityisen viehättäviltä. Selaa valikoimaamme ja löydä lempitaideteoksesi puutauluna – olipa se sitten maisemakuva, omaleimainen valokuva tai huomiota herättävä kuvitus tai grafiikka.

Yksin taideteos ei tee taulusta katseenvangitsijaa: luonnollinen puukuviointi tekee jokaisesta painokuvasta uniikin. Panostamme ympäristöä säästävään valmistukseen, ja käytämme aitoa puuta ja haalistumattomia UV-musteita, jotta voit pitkään iloita puulle tehdystä taidepainatuksesta.

Työntekijämme suosittelee puutaulujamme

Puutaulut luovat kotiisi lämpimän ja viihtyisän tunnelman.

Divina – Posterlounge-tiimi

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Kestävästä metsätaloudesta peräisin oleva puu Kestävästä metsätaloudesta peräisin oleva puu
Tarvepainatus Tarvepainatus

Luonnonläheiset aiheet sopivat parhaiten yhteen korkealaatuisten puulevyjemme kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi rannat ja rannikot samoin kuin kukka-aiheet, kuten voikukat tai muut kukat. Suosittuja teemoja ovat myös mandalat, sanonnat ja sitaatit sekä eläinaiheet, kuten saksanhirvet.

Puutaulujen vaihtoehtona voit käyttää canvas-tauluja tuomassa hienostunutta museotunnelmaa kotiisi. Painatus laadukkaalle puuvillakankaalle saa aikaan autenttisen maalausmaisen ulkonäön – ikään kuin seisoisit museossa alkuperäisen taideteoksen edessä!

Tuotantotilat – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Valmistuksesta ja painatuksesta kehystykseen: tuotteemme valmistetaan ja jatkokäsitellään yksinomaan Saksassa. Koska painamme kaikki taulumme omassa taidepainossamme, voimme itse huolehtia korkeiden laatuvaatimustemme käytännön toteutuksesta. Säännöllisellä laadunvalvonnalla, hyvällä yhteydenpidolla taiteilijoihimme ja henkilökohtaisella kontaktilla asiakkaidemme kanssa on tärkeä merkitys perheyrityksessämme.

Etsitkö jotain tiettyä?

Usein kysyttyä puutauluista


Usein kysyttyä puutauluista

 1. Mikä on puutaulu?
 2. Edut
 3. Paino
 4. Painomenetelmä
 5. Erityispiirteet
 6. Soveltuvat aiheet
 7. Yksi- vai moniosainen
 8. Puulaji
 9. Puukuviointi
 10. Käyttömahdollisuudet
 11. Kestävyys
 12. Huoneet
 13. Kiinnitys
 14. Kestävä kehitys
 15. Hoito
 16. Vääntynyt puutaulu

Puutaulumme on valmistettu korkealaatuisista koivuvanerilevyistä, joille aiheet painetaan suorapainomenetelmällä. Näin taulut saavat kirkkaan, sileän ja tasaisen pinnan, joka kestää hyvin kulutusta ja on erittäin helppohoitoinen.

Puutaulun yksityiskohta
Puutaulu takaa

Puutaulumme valmistetaan ympäristöä säästäen. Hankimme koivuvanerilevyt sertifioiduista lähteistä ja jatkokäsittelemme materiaaleja yksinomaan toimipaikassamme Saksassa. Keskeistä on puutaulujemme luonnonmukaisuus, ja siksi emme käytä valmistuksessa muoveja.

Luonnollisen puukuvioinnin ansiosta jokainen taulu on ehdoton uniikkikappale. Huolellisesti liimatut vanerikerrokset muodostavat lisäksi erityisen kuvion taulun reunaan. Taulun taakse on jyrsitty seinäkiinnike, jolla sen voi helposti ripustaa seinälle.

Puutaulut koostuvat 9 mm:n vahvuisesta vanerilevystä. Kooltaan 100 × 100 cm:n suuruinen puutaulu painaa siten n. 6 kg.

Puutaulumme painetaan digitaalipainomenetelmällä käyttäen sertifioituja UV-musteita, ja ne ovat valonkestäviä. Kulutusta kestävä materiaali on helppohoitoista, helposti pyyhittävää ja kestää pitkään.

Yksityiskohta painatuksesta puulle 1
Yksityiskohta painatuksesta puulle 2

Puutaulujen erityispiirteenä on niille oinainen puukuviointi, joka tekee jokaisesta taulusta ainoan laatuaan. Puutaulumme ovat luonnonmukaisia tuotteita. Kiinnitämme huomiota siihen, että käyttämämme koivuvaneri on peräisin kestävästä metsätaloudesta. Kun olet saanut taulun kotiisi, voit ripustaa sen heti seinälle taulun takana olevan ripustimen avulla.

Periaatteessa voit painattaa jokaisen verkkokauppamme aiheen puulle. Erityisen sopivia ovat paljon valkoista sisältävät aiheet, sillä yksilöllinen puukuviointi tulee hyvin esiin nimenomaan näillä alueilla. Myös typografisia elementtejä, suuria pintoja tai luontoaiheita sisältävät kuvat ovat erittäin vaikuttavia puutauluina. Sitä vastoin pienistä osista muodostuvat aiheet, paljon yksityiskohtia sisältävät valokuvat ja erittäin värikkäät kuvitukset tai grafiikat eivät sovellu erityisen hyvin painatukseen puulle.

Typografinen puutaulu
Moderni puutaulu olohuoneessa

Puutaulumme koostuvat yhdestä osasta, koska aihe painetaan puupinnalle kokonaisuudessaan ja koko pinnan kattavasti. Valitessasi jonkin tuotteistamme saat kokonaisen puutaulun, jonka voit ripustaa seinälle heti taulussa olevalla ripustimella.

Puutaulumme on valmistettu korkealaatuisista koivuvanerilevyistä. Valmistuksessa käytämme puuraaka-aineita, joiden tuotannossa noudatetaan kestävän metsätalouden periaatteita. Yksittäiset viilut on liimattu fenolihartsiliimalla.

Ainutlaatuiset, luonnolliset puukuviot ovat puutaulujemme kohokohta. Ne ovat pieniä juovia, osaksi myös erittäin pieniä halkeamia ja oksanreikiä, jotka tekevät puutauluistamme uniikkikappaleita.

Puukuvion yksityiskohta 1
Puukuvion yksityiskohta 2

Puutaulut soveltuvat märkätiloihin vain tietyin varauksin: koska puu ”elää”, taulut voivat paisua tai vääntyä suuressa kosteudessa. Parhaiten puusta valmistetut taulut sopivat olo-, lasten- ja makuuhuoneeseen tai eteiseen. Kylpyhuoneeseen, vieras-wc:hen tai keittiöön puutaulu kannattaa ripustaa vain siinä tapauksessa, että ilmanvaihto on hyvä. Riippumatta siitä, mihin tilaan puutaulu on sijoitettu, voit aina puhdistaa kulutusta kestävän pinnan kostealla liinalla.

Puutaulujemme painatuksessa käytettävät värit kestävät erittäin pitkään. UV-suorapainomenetelmän ja suuren värimäärän ansiosta painotuotteidemme värien intensiteetti säilyy monia vuosia. Sisätiloissa taulujen kestoikä on jopa kymmenen vuotta.

Puutaulut ovat ihanteellisia sisätiloihin, kuten olo- ja makuuhuoneeseen, ruokailutilaan, lastenhuoneeseen tai eteiseen. Jos tilassa on hyvä ilmanvaihto, puusta valmistetut taulut soveltuvat myös keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

Varustamme puutaulumme valmistuksen yhteydessä taulun taakse tehtävällä syvennyksellä (tai lenkillä) ripustusta varten. Näin ripustat taulun seinälle:

 • Pidä puutaulua seinällä kohdassa, johon se on tarkoitus ripustaa, ja merkitse kohta lyijykynällä.
 • Mittaa etäisyys yläreunasta taustan lenkkiin ja merkitse mitat seinään. Kiinnitä tähän kohtaan naula tai ruuvi.
 • Ripustuksen jälkeen taulun asentoa on ehkä korjattava hiukan – valmis!
Puutaulujen ripustaminen 1
Puutaulujen ripustaminen 2

Puun valinnassa kiinnitämme erityistä huomiota raaka-aineen laatuun ja alkuperään, jotta taulut täyttävät laatuvaatimuksemme. Tavarantoimittajamme hankkivat koivuvanerin yksinomaan luonnonmukaisesta ja kestävästä metsätaloudesta.

Puutaulumme ovat erittäin helppohoitoisia, ja niitä voi pyyhkiä nukkaamattomalla kostutetulla liinalla. Älä kuitenkaan ripusta puutauluja seinille, joissa ne altistuvat suoralle auringonpaisteelle, tai tiloihin, joiden ilmankosteus on liian suuri. Näin taulut säilyttävät muotonsa pitkään. Mahdolliset muodonmuutokset johtuvat usein liian korkeista lämpötiloista tai liian suuresta ilmankosteudesta ja häviävät toisenlaisessa huoneilmassa.

Muutokset huoneilmassa voivat aiheuttaa muodonmuutoksia. Liian suuren ilmankosteuden, liian korkeiden lämpötilojen tai jatkuvan auringonpaisteen kaltaiset vaikutukset voivat saada aikaan muutoksia puumateriaalissa.

Vinkkimme: voit kiinnittää lievästi vääntyneet puutaulut tai ulkonevat kulmat pienellä naulalla. Lyö naula seinään aivan taulun reunan viereen.

Jos puutaulusi on vääntynyt pahasti, voit tehdä meille reklamaation tuotteesta ja pyytää sen vaihtamista. Tarkista kuitenkin ensin huoneilma!