PVC-taulut

Suositut teemat

   
 
 • Suosituimmat
 • Uusimmat

Asiakasarvostelut


Hyvä tietää PVC-tauluistamme

Etsitkö loistavan esitystavan ja kestävän muotoilun ihanteellista yhdistelmää? Löysit nyt etsimäsi, sillä PVC-taulumme tarjoavat molemmat ominaisuudet. Kovissa PVC-vaahtomuovilevyissä, joille painamme aiheet, on kevyesti kiiltävä pinta – se antaa motiivillesi tyylikkään viimeistelyn. Samalla levyt ovat erittäin kevyitä ja vakaita. Näin PVC-taulujen käsittely on helppoa eikä niistä aiheudu vahinkoa, mikä on ihanteellinen ominaisuus lastenhuoneen koristelussa. Lujat PVC-taulumme kestävät myös ulkona vallitsevia sääoloja.Erityisesti paljon valkoista sisältävät aiheet saavat aikaan huomiota herättävän vaikutuksen kovalle vaahtomuovilevylle painettuina printteinä. Se johtuu siitä, että itse materiaali on kirkkaanvalkoista. Näin uusi taulusi saa raikkaan ilmeen ja materiaalin laadun ansiosta hoikan ulkonäön.

PVC-taulumme sopivat erityisen hyvin nimenomaan minimalistisiin sisustustyyleihin, kuten skandinaaviseen tai industrialistiseen tyyliin. Ne voivat kuitenkin toimia myös kiinnekohtana värikkäästi sisustetussa asunnossa. Paljon valkoista sisältäviä aiheita voivat olla esimerkiksi mustavalkoiset valokuvat, aforismit, maailmankartat tai modernit kuvitukset. Niiden lisäksi myös muut aiheet hyötyvät loistavista väreistä, jotka saamme aikaan UV-musteilla.

Painatus kovalle 4 mm:n vaahtomuovilevylle Painatus kovalle 4 mm:n vaahtomuovilevylle
Puolimatta pinta Puolimatta
pinta
Erittäin kevyt ja vankka Erittäin kevyt
ja vankka
Sisältää seinäkiinnikkeet Sisältää
seinäkiinnikkeet

Klimtistä Kandinskyyn – kovalle vaahtomuovilevylle painetut taulut

Taide ei näytä hyvältä vain museoissa, vaan oikealla taideteoksella voit tehdä myös oman kotisi seinät kutsuviksi. Hyvin usein tietyn aiheen synnyttämä vaikutelma riippuu materiaalista.

PVC-taulumme soveltuvat erityisen hyvin modernin taiteen aiheiden esittämiseen. Käyttämiemme UV-musteiden ansiosta aiheiden värit suorastaan loistavat katsojaa vastaan. Näin teoksista, joissa värit ja muodot ovat etualalla, tulee todellisia katseenvangitsijoita. Wassily Kandinskyn, Hilma af Klintin, Gustav Klimtin ja vastaavien taiteilijoiden ihailijoille suosittelemme siitä syystä PVC-taulujamme lempiteosten esittämiseen.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Ympäristöä säästävä muste Ympäristöä säästävä muste
Tarvepainatus Tarvepainatus

Keittiön ja kylpyhuoneen lisäksi PVC-taulumme soveltuvat erityisen hyvin myös tuulelta suojattuihin ulkotiloihin ja lastenhuoneeseen. Myös terassilla tai parvekkeella materiaali voi säätä uhmaten kerätä katseet monien vuosien ajan.

PVC-taulumme ovat hyvä valinta lastenhuoneeseen, koska helppohoitoiselle materiaalille eivät edes lasten tahmeat kätöset ole haitaksi eivätkä taulut keveytensä vuoksi aiheuta vaaraa villissäkään menossa. Selaa tarkkaan harkittua valikoimaamme ja löydä täydellinen PVC-taulu kotiisi!

Työntekijämme suosittelee PVC-taulujamme

Kovalle vaahtomuovilevylle painetut taulut ovat täydellinen tuote aloittelijalle. Materiaali on kevyttä ja vakaata, värit loistavat – ja kaikki tämä edulliseen hintaan.

Peggy – Posterlounge-tiimi

Lisäilmettä PVC-tauluihin kehyksillä

PVC-taulumme tekevät vaikutuksen jo aivan itsestään. Pisteet ne keräävät ennen kaikkea selkeällä ja modernilla muotoilullaan. Kehyksillä voit kuitenkin antaa PVC-taululle vielä lisäilmettä. Kehystetyt taulut tulevat ehdottomasti paremmin esille tilassa. Jos siis haluat luoda todella vaikuttavat puitteet suosikkiaiheellesi, käytä tilaisuutta hyväksesi ja tilaa haluamaasi tauluun heti sopivat kehykset. Samalla saat nauttia kaiken kattavasta palvelusta: löydät uuden PVC-taulusi selailemalla verkkokauppamme valikoimaa, ja tuotesivulta voit samalla valita kehykset.

Painatuksen jälkeen taulu kehystetään omassa kehysvalmistamossamme. Kiinnitämme tällöin erityistä huomiota laatuun: kehyksemme valmistetaan massiivipuulistoista, ja kuvat asennetaan kehyksiin käsin. Lisäksi voit valita kehykset paitsi eri malleista myös useista eri väreistä. Näin saat kotisi sisustukseen täydellisesti sopivat kehykset. Älä siis enää epäröi, vaan kehystytä uusi katseenvangitsijasi jo tänään!Tuotantotilat – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Valmistamme kaikki taulumme ja kehyksemme itse omassa taidepainossamme ja kehysvalmistamossamme korkealaatuisista materiaaleista. Näin pystymme vastaamaan korkeisiin vaatimuksiin, jotka asetamme tuotteidemme laadulle ja myös palvelullemme. Sisäisen tuotantomme ansiosta voimme hyödyntää resursseja säästävää tarvepainatusta. Pakkaamme lisäksi haluamasi taulun huolellisesti, jotta saat sen kotiisi muutamassa päivässä. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tilauksestasi.

Etsitkö jotain tiettyä?

Usein kysyttyä PVC-tauluista


Usein kysyttyä PVC-tauluista

 1. Mikä on PVC-taulu?
 2. Edut
 3. Levyn vahvuus
 4. Painomenetelmä
 5. Materiaalin laatu
 6. Formaattivaihtoehdot
 7. Käyttö muistitauluna
 8. Poikkeava formaatti
 9. Kiinnitys
 10. Kehykset
 11. Painatus kovalle vaahtomuovilevylle
 12. Toimitus
 13. Toimitusaika
 14. Tekijän mainitseminen
 15. Sijoittaminen lastenhuoneeseen
 16. Kestävyys

Painamme PVC-taulujemme aiheet kirkkaanvalkoisille koville vaahtomuovilevyille. Ulkoreunat jäävä tällöin valkoisiksi. Painettavat muovilevyt ovat vain 4 mm:n paksuisia, ja niille on ominaista vähäinen paino. Vastustuskykyinen materiaali soveltuu erittäin hyvin lastenhuoneeseen.

PVC-taulun yksityiskohta
PVC-taulun suorapaino

Materiaali on erittäin kevyttä, minkä vuoksi PVC-taulujemme käsittely ja ripustus on helppoa, ja ne soveltuvat erityisen hyvin lastenhuoneeseen. Materiaalin kirkkaanvalkoinen pinta saa koville vaahtomuovilevyille painettujen aiheiden värit näyttämään erityisen intensiivisiltä. Taulut kestävät lisäksi hyvin kosteutta, joten ne ovat erinomaisia koristeita myös tuulelta suojatuissa ulkotiloissa.

PVC-taulu lastenhuoneessa
PVC-taulu lastenhuoneessa

PVC-vaahtomuovilevy on 4 mm paksu, ja sen ulkoreunat ovat valkoiset.

Aihe painetaan vaahtomuovilevylle UV-suorapainatuksella. Tällä tekniikalla aihe saa voimakaskontrastiset, loistavat värit ja silkinhohtoisen ulkonäön. Värit ovat myös veden- ja valonkestäviä.

PVC-taulun valmistus 1
PVC-taulun valmistus 2

Materiaali on kevyesti kiiltävää ja vaikuttaa satinoidulta. Materiaalin laadun ansiosta heijastukset eivät ole haittana. Muovilevyt ovat lisäksi äärimmäisen kevyitä ja lujia ja siksi helppoja käsitellä. Koska PVC-taulumme ovat veden- ja valonkestäviä, ne soveltuvat hyvin myös kosteisiin tiloihin, kuten keittiöön ja kylpyhuoneeseen samoin kuin ulkotiloihin. Taulut on helppo puhdistaa pehmeällä kostutetulla liinalla.

Tuotesivulta voit valita sopivan formaatin. Meillä on tarjolla laaja valikoima mahdollisia kokoja. Kaikki tarjotut formaatit voidaan lähettää – paketin koon mukaan postin, pakettipalvelun tai huolintaliikkeen kautta.

Kyllä, PVC-tauluihimme voi oikein helposti kiinnittää nastoja. Mutta varo: pistoreiät jäävät näkyviin tauluun.

PVC-taulu muistitauluna 1
PVC-taulu muistitauluna 2

Voimme valitettavasti tarjota vain formaatteja, jotka on lueteltu kyseisellä tuotesivulla. Yksilöllisiä kokoja ei ikävä kyllä voi tilata.

Toimitamme PVC-taulujen mukana soveltuvan seinäkiinnikkeen, joten sinun ei tarvitse ostaa ripustinta. Mukana toimitettu seinäkiinnike on helppo kiinnittää, ja saat samalla myös ohjeet.

Kyllä, tarjoamme erittäin kauniita aitoa puuta olevia kehyksiä. Voit valita aiheellesi sopivat kehykset tuotesivulta. Kehystämme PVC-taulun omassa kehysvalmistamossamme ja toimitamme sen sitten kotiisi. Saat taulusi siis ripustusvalmiina.

Itse asiassa materiaalissa ei ole eroa – Forex®-taulut ovat PVC-tauluja. Siten laatu, ominaisuudet ja edut vastaavat toisiaan. Vahvuudeltaan 4 mm:n kovan vaahtomuovilevyn tiiviin sisuksen ansiosta suorapainatuksena painettu taulu on suojattu minimaalisilta naarmuilta ja säilyttää hyvin muotonsa. Tämän lisäksi PVC-taulut ovat erittäin kevyitä ja siten erityisen helppoja ripustaa.

Toimitamme taulusi vaakatasoon pakattuna ja hyvin suojattuna tukevassa päällyspakkauksessa.

Pieniformaattisten PVC-taulujen pakkaus
Suuriformaattisten PVC-taulujen pakkaus

Yleensä PVC-taulun saapuminen kotiisi kestää vain muutaman arkipäivän. Arvioidut toimitusajat löydät jo tilauksen yhteydessä tuotesivulta ja kassalta. Heti kun olemme lähettäneet taulusi, saat sähköpostitse lähetysilmoituksen.

Ensinnäkin meille on sydämenasia tukea kauppamme taiteilijoita ja antaa tunnustusta heidän työlleen. Toisekseen parin millimetrin korkuisessa merkinnässä on kyse lakisääteisestä viittauksesta kyseisen taulun tekijään ja tuottajaan. Suunnittelemme merkinnän siten, ettei se heikennä aiheen vaikutusta.

Copyright-merkintä

Ne ovat erittäin lujia, kevyitä ja edullisia. Näin ollen PVC-taulut eivät vähäisen painonsa ansiosta aiheuta naarmuja tai muita jälkiä, vaikka meno olisi vähän villimpääkin. Ne on myös helppo pyyhkiä puhtaaksi, joten muutamasta tahmaisesta pikkukädestä ei ole niille haittaa. Koska taulut ovat edullisia, ne voi helposti vaihtaa uusiin tai koota niistä uusi kokonaisuus.

Lastenhuoneen seinien koristelu 1
Lastenhuoneen seinien koristelu 2

Sisätiloissa PVC-taulumme kestävät monta vuotta. Lujan materiaalin ja veden- ja valonkestävien värien ansiosta ne kestävät joitakin vuosia myös ulkotiloissa. Jos käytät taulua ulkotiloissa, varmista, että PVC-taulu on suojattu erityisen korkeilta lämpötiloilta, vahvoilta sateilta sekä tuulelta. Valitsemalla PVC-taulun hankit samalla pitkäikäisen tuotteen.