Sisustustarrat

Suositut teemat

   
 
 • Suosituimmat
 • Uusimmat

Hyvä tietää sisustustarroistamme

Oletko kyllästynyt valkoisiin seiniin, mutta et halua tehdä seinään reikiä? Valitsemalla itseliimautuvat kuvamme et tarvitse sen paremmin vasaraa kuin naulojakaan, ja teipinkin voit unohtaa. Sinun tarvitsee vain irrottaa tarrajulisteen taustakalvo ja kiinnittää juliste seinään. Edes lopullista sijoituspaikkaa ei tarvitse päättää – sisustustarramme voi irrottaa jälkiä jättämättä ja kiinnittää uudelleen toiseen paikkaan. Itseliimautuvat kuvamme tekevät vaikutuksen sekä helppokäyttöisyydellään että monipuolisuudellaan ja laadukkaalla ulkoasullaan. Ne voi kiinnittää mihin tahansa sileään pintaan, joten niillä voi paitsi koristella valkoisia seiniä myös piristää huonekaluja ja ovia.Itseliimautuvat suorakulmaiset tai neliön muotoiset taulut on painettu koko pinnaltaan. Voit valita suosikkiaiheesi koon ja formaatin lukuisista eri vaihtoehdoista ja luoda kokonaisia panoraamoja seinillesi suurikokoisilla sisustustarroillamme. Itseliimautuva materiaali, jolle painamme sisustustarramme, antaa satinoidulla pinnallaan jokaiselle aiheelle miellyttävän haptisen tuntuman.

Itseliimautuvien kuviemme puristinen tyyli on omiaan erityisesti minimalistisissa, esimerkiksi kukkia tai rantoja esittävissä luontoaiheissa. Materiaalilla voi kuitenkin näennäisen saumattomasti yhdistää tilaan myös abstraktimpia aiheita, kuten mandaloita ja viivataidetta. Löydä nyt täydellinen aihe sisustustarrallesi verkkokaupastamme!

Tulosta itseliimautuvalle kalvolle (170 g/m²) Tulosta itseliimautuvalle
kalvolle (170 g/m²)
Satiinimainen pinta Satiinimainen
pinta
Helppo liimata, helppo irrottaa Helppo liimata,
helppo irrottaa
Sopii kaikille tasaisille pinnoille Sopii kaikille
tasaisille pinnoille

Seinätarrat: puhdasta taidetta

Taidetta voi esitellä ylenpalttisesti ja huomiota herättävästi, mutta myös minimalistisen esitystavan ja monitahoisen motiivin yhdistelmä voi olla vaikuttava. Itseliimautuvat kuvamme ovat täydellinen keino hyödyntää juuri tätä vaikutusta. Valitsemasi taideteos on helppo kiinnittää seinään seinätarrana, jolloin se sulautuu yhtenäisesti seiniesi muuhun koristeluun.

Meiltä löydät taideteoksia kaikilta aikakausilta ja kaikista tyylisuunnista. Piditpä impressionistisesta, modernista, abstraktista tai realistisesta taiteesta, verkkokaupastamme löytyy oikea taiteilija jokaiseen makuun alkaen Monet’sta ja Van Goghista aina Malevitšiin ja Klimtiin saakka. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja löydä suosikkiaiheesi itseliimautuvana kuvana!

Työntekijämme suosittelee sisustustarrojamme

Sisustustarrat ovat helpoin ja nopein tapa lastenhuoneen koristeluun!

Bruno – Posterlounge-tiimi

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Ympäristöä säästävä muste Ympäristöä säästävä muste
Tarvepainatus Tarvepainatus

Teemme yhteistyötä monien mahtavien taiteilijoiden kanssa. He luovat jatkuvasti uusia ihastuttavia aiheita lapsille, joten löydät verkkokaupastamme juuri oikean kuvan jokaiselle ikäryhmälle, jokaiseen mieltymykseen ja jokaiseen makuun.

Itseliimautuvissa kuvissa on tietenkin aiheita, jotka miellyttävät pikku veijareita erityisen paljon: suloiset eläinpiirrokset, huippuhienot maailmankartat ja tyylikkäät yksisarviset ovat erittäin suosittuja. Löydät meiltä kuitenkin oikean tarrajulisteen myös siinä tapauksessa, että lapsesi haluaa koristella seinänsä satumaisilla mielikuvitusmaailmoilla, nopeilla autoilla tai aakkosilla.

Julisteet – suosituimpia kuin koskaan!

✓ Painatus premium-paperille

✓ Valkoinen reuna (3 mm) viimeistelee elegantin ilmeen

✓ Ympäristöä säästävä painatusmenetelmä

✓ Kirkkaat ja UV-säteilyä kestävät värit

✓ Turvallisesti pakattu

Materiaalisuositus juliste
Tuotantotilat – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Asetamme korkeat vaatimukset tuotteidemme laadulle ja palvelullemme. Se, että valmistamme itseliimautuvat kuvamme itse taidepainossamme Saksan Leipzigissa, auttaa meitä vastaamaan näihin vaatimuksiin. Sisäisen tuotantomme ansiosta voimme hyödyntää tarvepainatusta ja lähettää sisustustarrasi suoraan kotiisi ilman ylimääräisiä mutkia.

Etsitkö jotain tiettyä?

Usein kysyttyä sisustustarroista


Usein kysyttyä sisustustarroista

 1. Mikä on sisustustarra?
 2. Painomenetelmä
 3. Edut
 4. Ominaisuudet
 5. Sijoituspaikka
 6. Soveltuva pinta
 7. Formaattivaihtoehdot
 8. Poikkeava formaatti
 9. Uudelleenkäytettävyys
 10. Sisustustarran irrottaminen
 11. Hoito
 12. Toimitus
 13. Toimitusaika
 14. Tekijän mainitseminen
 15. Kestävyys

Sisustustarramme ovat itseliimautuvia julisteita, joille on ominaista helppo kiinnitys – ne voi liimata seinään todella helposti ilman kiinnikkeitä. Painetuissa sisustustarroissa on luja valkoinen kalvo, jonka tausta on itseliimautuva, ja ne kiinnittyvät erinomaisesti sileille pinnoille. Asian juju: ne voi irrottaa jälkiä jättämättä.

Sisustustarran yksityiskohta
Sisustustarran itseliimautuva tausta

Itseliimautuvat julisteemme painetaan pigmentoidulla UV-musteella, joten niille on ominaista loistavat värit ja kuvien terävyys. Itse aiheet painetaan kalvolle suorapainomenetelmällä. Sisustustarrat soveltuvat käyttöön sisätiloissa ja lyhytaikaiseen ulkokäyttöön. Sisätiloissa ne kestävät jopa kymmenen vuotta laadukkaiden UV-musteidemme ansiosta.

Painatus itseliimautuvalle julisteelle, yksityiskohta 1
Painatus itseliimautuvalle julisteelle, yksityiskohta 2

Sisustustarramme ovat helppohoitoisia, ja itseliimautuvan taustansa ansiosta ne on helppo kiinnittää sisätilojen sileisiin seiniin, oviin, huonekaluihin ja ikkunoihin. Tarrajulisteet liimautuvat pinnoille erittäin hyvin ja pysyvät pitkään. Nauloja tai ruuveja ei tarvita. Tämän lisäksi sisustustarrat on myös helppo irrottaa seinästä – ilman liimajäämiä. Näin ne soveltuvat erittäin hyvin lyhytaikaiseen käyttöön esimerkiksi lastenhuoneeseen, opiskelijoiden kimppakämppään tai vuokra-asuntoon.

Käytämme itseliimautuvissa kuvissamme liimakalvoa. Sen tausta on itseliimautuva ja pinta kevyesti kuvioitu, mikä takaa laadukkaan ulkonäön. Liimakalvo on lisäksi vahvaa ja lujatekoista, joten sen voi kiinnittää poimuitta. Sisustustarrojen liimaus on lastenleikkiä, ja sen voi tehdä moneen kertaan, sillä tarrajulisteet voi irrottaa ilman että siitä jää jälkiä. Seinätarrojen liimautuva tausta kiinnittyy erittäin hyvin sileille pinnoille. Lisänä ei tarvita liimaa tai teippiä.

Satinoidun ja puolimatan kalvopinnan ansiosta heijastumat ja peilautuminen vähenevät. Itseliimautuvat kuvat soveltuvat ennen kaikkea sisäkäyttöön. Kosteissa ja märissä tiloissa, kuten keittiössä tai kylpyhuoneessa, seinätarrat tarttuvat sileisiin pintoihin hyvin tai erittäin hyvin. Ulkotiloissa, esimerkiksi terassilla tai parvekkeella, tartuntakyky voi kuitenkin heiketä, koska tarrajulisteet altistuvat siellä sään vaikutuksille.

Materiaalin rakenteen yksityiskohta 1
Materiaalin rakenteen yksityiskohta 2

Kyllä, tarrajulisteemme soveltuvat erittäin hyvin myös sileille pinnoille, kuten oviin ja huonekaluihin. Ikkunaan ne soveltuvat vain rajoitetusti, koska kalvon itseliimautuva takaosa näkyisi – tarrakuvamme eivät ole läpinäkyviä.

Sisustustarrat 1
Sisustustarrat 2

Sisustustarramme voi liimata kaikille sileille pinnoille eli esimerkiksi seiniin, huonekaluihin, oviin ja ikkunoihin. Ne tarttuvat rajoitetusti myös karheisiin pintoihin, kuten struktuuritapettiin.

Voit valita sisustustarran formaatin tuotesivulla useista eri formaateista. Kaikki kokotiedot ovat ulkomittoja.

Valitettavasti et. Tarjoamme kuitenkin erittäin suuren valikoiman formaattivaihtoehtoja. Lisäksi voit halutessasi itse leikata itseliimautuvan julisteesi toivottuun kokoon: tilaa aihe tällöin suurempana formaattina.

Kyllä, voit irrottaa itseliimautuvat kuvat muutamia kertoja ja sijoittaa ne toiseen paikkaan.

Ei. Kun tarrat irrotetaan sisätiloissa puhtaalta ja sileältä pinnalta, niistä ei jää jäämiä.

Itseliimautuvia julisteita voi käyttää uudelleen useita kertoja. Älä kuitenkaan liimaa seinätarroja uuteen paikkaan liian usein, sillä jokainen liimauskerta heikentää tartuntavoimaa. Huolehdi aina siitä, että sileä pinta, jota sisustustarran on tarkoitus koristaa, on puhdistettu pölystä ja liasta ennen kiinnitystä. Silloin mikään ei estä tarran liimaamista uudelleen.

Sisustustarroja voi pulmitta pyyhkiä pehmeällä kostutetulla liinalla. Puhdistukseen ei kuitenkaan saa käyttää voimakkaita puhdistusaineita tai naarmuttavia esineitä.

Saat itseliimautuvien julisteidemme pienet koot vaakatasoon pakattuina tukevissa lähetyskuorissa ja suuremmat koot käärepaperiin käärittyinä postitusputkissa. Näin varmistetaan, että ne saapuvat perille ilman taitteita ja ryppyjä.

Pieniformaattisten sisustustarrojen pakkaus
Suuriformaattisten sisustustarrojen pakkaus

Yleensä seinätarran pitäisi saapua muutaman työpäivän kuluessa. Mainitsemme odotettavissa olevat toimitusajat verkkokaupan tuotesivulla ja ostoskorissa. Kun olemme lähettäneet tilauksen, ilmoitamme siitä sinulle lähetysvahvistuksella. Painamme kaikki itseliimautuvat kuvat tarvepainatuksena – siis yksilöllisesti tilauksesta. Näin tuotantomme on kestävää, ja saat itseliimautuvan julisteesi painotuoreena.

Esittelemme kansainvälisten taiteilijoiden, kuvatoimistojen ja lisenssinantajien eksklusiivisia taideteoksia. Lakisääteisellä viittauksella tekijään ilmaisemme myös ilomme hyvästä yhteistyöstä taiteilijoidemme ja valokuvaajiemme kanssa. Näin suojaamme kuvien toimittajia ja Posterlounge-merkkiä.

Copyright-merkintä

Sisätiloissa sisustustarrojemme liimaus kestää monia vuosia, ulkotiloissa lyhyemmän aikaa sään vaikutuksesta.