Posterlounge   Myy taidetta

Myy taidetta verkkokaupassamme ammattimaisesti ja onnistuneesti

Sydämemme sykkii taiteelle. Autamme sinua jakamaan taidettasi muun maailman kanssa – ilmaiseksi ja yksinoikeuksia vaatimatta. Tarjoamme sinulle reilun ansaintamallin ja mahdollisuuden läpinäkyvään yhteistyöhön. Verkkokauppamme lisäksi voit automaattisesti myydä töitäsi myös muilla suosituilla kauppapaikoilla, kuten Amazonissa ja eBayssa. Olemme print-on-demand -verkkokauppasi teostesi painamista, henkilökohtaista palvelua ja Euroopan laajuisia toimituksia varten.

Toimimme tunnettuna taidekustantamona Leipzigissa, Saksassa, jossa valmistamme korkealaatuisia taidejulisteita ja -tauluja erilaisille materiaaleille asuin- ja yritystilojen viihtyvyyttä lisäämään. Monivuotisen yhteistyön ansiosta kansainvälisten taiteilijoiden, kuva-agentuurien ja lisenssinmyöntäjien kanssa tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman klassisia taideteoksia, nykyaikaisia grafiikoita, moderneja kuvituksia, nostalgisia elokuvajulisteita ja lumoavia valokuvia.


Hae meille taiteilijaksi

Vakuuta kustannustiimimme ammattimaisilla taideteoksillasi ja liity menestyksekkääseen taiteilijayhteisöömme!

Onko sinulla kattava portfolio, jossa on esillä parhaimmat teoksesi? Lähetä meille linkki portfolioosi osoitteeseen taiteilijat@posterlounge.fi.
Tiimimme tarkastaa teoksesi laadun, aitouden ja kysynnän suhteen. Vastaamme sinulle 14 päivän kuluessa.
Jos vakuutat meidät teoksillasi, lähetämme sinulle sisäänkirjautumistiedot taiteilijatilillesi, jossa voit luoda oman profiilisi.

Olemme täällä sinua varten

Mandy Reinmuth Head of Publishing
Tommaso Scarpelli Publishing Assistant

Voit asioida kustannustiimimme kanssa englanniksi tai saksaksi.

Taiteilijayhteisömme mielipiteitä

Posterlounge hoitaa kaiken todella ammattitaitoisesti taiteilijoiden ja taideteoksien valinnasta sivuston ulkoasuun, tuotteiden käsittelyyn ja asiakaspalveluun asti.
Stefan Kahlhammer, kuvittaja
Tutustu nyt
Olen todellinen statistiikan fani. Se auttaa meitä agentuurina myyntiemme seuraamisessa ja selvittämään, mitkä kuvat ja taiteilijat ovat suosituimpia.
Alex Rodriguez, MGL Licensing
Tutustu nyt
Posterlounge auttaa taiteilijoita saamaan näkyvyyttä, voitontavoittelussa ja inspiroitumaan. Loistava sivusto riippumattomille taiteilijoille tukemaan kasvua ja saavutettavuutta.
Ashvin Harrison, taiteilija
Tutustu nyt
Minulla on loistavia kokemuksia Posterloungen kanssa työskentelystä! Lataussysteemi on erittäin helppokäyttöinen, he tarjoavat viikoittaisia myyntiraportteja ja reiluja vaihtoehtoja provision maksamiseen.
Barrett Biggers, kuvittaja
Tutustu nyt