Jopa 25 % alennus

Kesäale
jopa -25 %

Bestsellerit

Summer.Art.Happiness.

Herättääkö aurinko meren kaipuusi? Rakkautta, riemua ja suolavettä hiuksissa. Haaveillaan yhdessä. Meiltä saat rannan, drinkit ja eksoottiset kasvit ja hedelmät kotiisi. Anna meidän olla kesälomasi aperitivo.

Reilua. Alueellista. Resursseja säästävää.

Tauluillamme muutat kotisi kohteeksi, jonne kaipaat. Ennen kaikkea taulumme valmistetaan kuitenkin juuri sinua varten Leipzigissa sijaitsevassa taidepainossamme ja kehystetään käsityönä paikan päällä omassa kehysvalmistamossamme. Pakosi arjesta, mutta hyvällä omallatunnolla.Suositut taiteilijat


Anna meidän inspiroida sinua

Emme tarvitse suuria ulkoisia painolaitoksia. Leipzigissa sijaitsevan yrityksemme kuvavalikoima on tarkkaan harkittu, ja painamme vain sen, mitä tilataan. Kehystys tehdään käsin kehysvalmistamossamme. Leipzigista lähetämme tuotteet kaikkialle Eurooppaan. Olipa kyse Ruotsista tai Espanjasta, oma Summertime Extravaganzamme näyttää hyvältä millä tahansa seinällä.


Tiesitkö muuten, että Leipzigia pidetään ”parempana Berliininä”? Jotkut kutsuvat sitä jopa nimellä ”Hypezig”. Hiukan liioiteltua mielestämme, mutta miksipä ei? Leipzigin historiahan on täynnä taidetta ja luovuutta, kulttuurillista vuorovaikutusta ja vallankumouksen kipinää. Miksi siis sijoittaa tuotantoamme muualle?


Posterlounge – seinätaiteen verkkokauppa sinulle

Edut-kuvake – Taidekustantamo Taidekustantamo
Tarkkaan valikoitu, monipuolinen ja ainutlaatuinen aihekokoelma
Edut-kuvake – Taidepaino Taidepaino
Näyttävät ja laadukkaat taulut uusimmalla painotekniikalla
Edut-kuvake – Kehysvalmistamo Kehysvalmistamo
Upeat omavalmisteiset kehykset viimeistelevät täydellisen lopputuloksen

Asiakasarvostelut

Taide-elämys kotiisi

Oletko ihastunut tunnelmallisiin maisemakuviin? Onko klassinen taide suuri intohimosi? Vai oletko ehkä ehdoton sarja-, sarjakuva- tai elokuvafani? Olemme taidekustantamo, joka tekee yhteistyötä merkittävien taiteilijoiden ja arvostettujen edustusliike- ja lisenssikumppanien kanssa. Näin pystymme tarjoamaan sinulle tarkkaan valikoidun, laadukkaan ja kattavan aihekokoelman. Etsitpä Monet'n maalausta, Pulp Fiction -elokuvajulistetta tai mustavalkokuvaa Marilyn Monroesta, löydät sen takuulla verkkokaupastamme. Vai haluatko mieluummin saada inspiraation meiltä? Siinä tapauksessa kannattaa selata monipuolista aihemaailmaamme – löydä suuri ajattomien valokuvien, ilmaisuvoimaisten kuvitusten ja eloisien Maalausten valikoimamme. Toteuta omaa luovuuttasi ja herätä kotisi seinät uuteen eloon.

Me Posterloungella teemme laadukkailla tauluillamme kodistasi aivan erityisen paikan. Tunnuslauseella ”Taidetta jokaiselle seinälle” tarjoamme monipuolisen valikoiman aiheita, jotka sopivat jokaiseen sisustukseen, tyyliin ja tunnelmaan. Löydä täydellinen kuva ja loihdi elämää, väriä ja persoonallisuutta seinillesi. Anna yksilöllistä ilmettä olohuoneelle, makuuhuoneelle, lastenhuoneelle tai työhuoneelle ja tee kodistasi paikka, jossa on hyvä olla.

Korkealaatuisia kuvia ja parasta palvelua

Asetamme erittäin suuret vaatimukset tuotteidemme laadulle ja palvelullemme. Voidaksemme aina tarjota samaa korkeaa Posterlounge-laatua olemme yhdistäneet taidekustantamon, taidepainon ja kehysvalmistamon saman katon alle toimipaikkaamme Leipzigiin Saksaan. Teemme kaikkemme kootaksemme täydellisen aihe- ja materiaalivalikoiman, valmistaaksemme taulumme ammattimaisesti ja palvellaksemme ja neuvoaksemme sinua yksilöllisesti.

Meille Posterloungella on erityisen tärkeää, että olet kaikin puolin tyytyväinen asioidessasi taulukaupassamme. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai haluat esittää erikoistoivomuksen, saat apua täyden palvelun asiakaspalvelustamme. Jotta tilaaminen on mahdollisimman miellyttävää ja turvallista, tarjoamme käyttöösi tutut maksutavat. Uudet taulusi painetaan vasta tilauksen jälkeen, kehystetään haluttaessa ja toimitetaan ripustusvalmiina. Ne pakataan huolellisesti ja luonnonvaroja säästäen ja lähetetään kotiisi edulliseen hintaan. Lisäksi tarjoamme 100 päivän palautusoikeuden.