Posterlounge   Asiakastuki   Peruutusoikeus

Tietoa lakisääteisestä peruutusoikeudesta


Peruutusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun olet saanut tai osoittamasi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on saanut tavarat fyysisesti hallintaansa.

Peruutusoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille (Posterlounge GmbH, Braunstraße 3, 04347 Leipzig, Germany; sähköposti: asiakastuki@posterlounge.fi, puhelin: +49 341 33 97 59 00) päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä ilmoituksella (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voit käyttää liitteenä olevaa peruutuslomakkeen mallia. Mallilomakkeen käyttö ei kuitenkaan ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi sopimuksen peruuttamisesta ennen määräajan päättymistä.


Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme kaikki sinulta saamamme maksut, myös toimituskustannukset (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jos olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona saamme tietää peruutuspäätöksestäsi. Suoritamme palautuksen samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt asioidessasi, ellei kanssasi ole nimenomaisesti sovittu muusta; joka tapauksessa niin, että sinulle ei aiheudu palautuksesta kustannuksia. Voimme lykätä maksun palautusta, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai kunnes olet esittänyt näyttöä siitä, että olet lähettänyt tavarat takaisin, sen mukaan kumpi ajankohta on aikaisempi.

Sinun on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille ilman aiheetonta viivytystä viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona ilmoitat meille peruuttavasi tämän sopimuksen. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetät tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Vastaamme tavaroiden palautuskuluista. Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.


Peruutuslomakkeen malli

(Täytä tämä lomake ja lähetä se meille, jos haluat peruuttaa sopimuksen.)

  • Vastaanottaja: Posterlounge GmbH, Braunstraße 3, 04347 Leipzig, Germany, asiakastuki@posterlounge.fi:
  • Ilmoitan/Ilmoitamme (*), että haluan/haluamme (*) peruuttaa tekemäni/tekemämme (*) sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista (*) / seuraavan palvelun suorittamista (*):
  • Tilauspäivä (*)/Vastaanottopäivä (*)
  • Kuluttajan nimi (*) / Kuluttajien nimet (*)
  • Kuluttajan osoite (*) / Kuluttajien osoitteet (*)
  • Kuluttajan allekirjoitus (*) / Kuluttajien allekirjoitukset (*) (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)
  • Päiväys

(*) Tarpeeton poistetaan.


Vapaaehtoinen palautuskäytäntö 100 päivään saakka tuotteiden vastaanotosta

Lakisääteisen peruutusoikeuden lisäksi tarjoamme sinulle myös 100 päivän vapaaehtoisen palautusajan alkaen tavaroiden vastaanottamisesta. Tämän palautuskäytännön perusteella voit peruuttaa sopimuksen lakisääteisen 14 päivän peruutusajan jälkeen lähettämällä tavarat takaisin alla olevaan osoitteeseen 100 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta (alkaen tavaroiden vastaanottamispäivästä). Määräajan puitteissa tapahtunut tuotteiden palautus on riittävä määräajan huomioimiseen. Vapaaehtoisen palautusoikeutesi käyttämisen ennakkoehto on kuitenkin, että tuotteet palautetaan täydellisessä ja vahingoittumattomassa kunnossa.

Ole hyvä ja lähetä tuotteet takaisin osoitteeseen:
Posterlounge GmbH, Braunstraße 3, 04347 Leipzig, Germany

Oikeutesi vetäytyä sopimuksesta ei muutu vapaaehtoisen palautusoikeuden takia. Peruutussäännöissä ilmoitetut oikeudelliset ehdot pätevät yksinomaisina siihen saakka, kunnes 14 päivän peruuttamisaika päättyy. Lisäksi vapaaehtoinen palautuskäytäntömme ei rajoita lakisääteisiä takuuoikeuksiasi.


Maksuton palautus

Haluatko palauttaa tuotteita? Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme (sähköpostitse asiakastuki@posterlounge.fi tai puhelimitse 00800 900 900 30).

Postitse tehtäviä palautuksia varten lähetämme sinulle maksuttoman palautusetiketin. Suurikokoisille tuotteille (kaikki L-koon tuotteet, joiden toimituksesta veloitimme 39,95 euroa tilauksesi yhteydessä) järjestämme puolestasi tavaroiden noudon maksutta huolitsijayrityksemme kanssa.

Käytä palautukseen mieluiten alkuperäispakkausta. Voit luonnollisesti käyttää myös omaa pakkausta.