Posterlounge   Viihteen tavaramerkkien maailma

Tauluja ja julisteita elokuvien, sarjakuvien ja tv-sarjojen faneille

Kehystetyt taulut ja julisteet elokuvien, sarjakuvien ja tv-sarjojen faneille


Olipa kyse tv-sarjaklassikoista, kuten Frendit tai Game of Thrones, toimintaelokuvista, kuten Teräsmies, Wonder Woman ja Suicide Squad, tai sarjakuvista, kuten Minionit ja Looney Tunes: vain muutamalla napsautuksella verkkokaupassamme voit sukeltaa Universal Studion ja Warner Brosin viihteen tavaramerkkien maailmaan, ja löytää uudelleen viihdemaailman tähtesi korkealaatuisina tauluina ja julisteina.

Inspiroidu laajasta valikoimastamme ainutlaatuisia aiheita – ja saat sankarihahmosi omalle seinällesi!


Turvallinen maksaminen Turvallinen maksaminen
Toimitus alk. 2,95 € Toimitus alk. 2,95 €
100 päivän palautusoikeus 100 päivän palautusoikeus
Tyytyväiset siakkaat Tyytyväiset siakkaat

Ja mikä parasta: Posterloungessa sinun ei tarvitse odottaa, jotta tietäisit, mitä tapahtuu jännittävän kohdan jälkeen. Sen sijaan voit tilata suosikkielokuvasi ja tv-sarjasi toimitettavaksi kotiisi – esimerkiksi korkealaatuisina julisteina, canvas-tauluina tai akryylilasitauluina.

Klassiset elokuvajulisteet, epätavalliset kuvitukset ja minimalistinen grafiikka sopivat täydellisesti jokaisen todellisen elokuva- ja tv-sarjafanin sisustukseen. Voit laittaa suosikkikuvasi näkyviin omien toiveittesi mukaan: joko pienenä tulosteena tai jopa XXL-kokoisena.

Lisäksi voit tilata hahmojulisteisiin ja -tauluihin erityisen tyylikkäät massiivipuusta tai alumiinista valmistetut kehykset. Käy tutustumassa ja löydä taulumme ja julisteemme, jotka saavat fanisydämesi lyömään nopeammin!