Posterlounge   Viihteen tavaramerkkien maailma

Tauluja aidoille faneille

Kehystetyt taulut aidoille faneille

Löydä uudelleen viihdemaailman suosikkisi korkealaatuisina tauluina ja julisteina!

Tarjoamme suuren valikoiman herttaisia katseenvangitsijoita tuomaan iloa ja turvallisuuden tunnetta lastenhuoneen sisustukseen. Samoin saat meiltä kauniit nostalgia-aiheet olohuoneen tai toimiston tyylikkäisiin kuvaseiniin.

Merkkitaulumme ovat myös erinomaisia lahjoja kaikille faneille, esimerkiksi niille, jotka haluavat muistaa lapsuutensa sankareita. Etkö osaa valita? Anna lahjaksi lahjakorttejamme!

Inspiroidu laajasta valikoimastamme ainutlaatuisia aiheita niin lapsille kuin aikuisillekin – ja saat lempiaiheesi omalle seinällesi!


Edut-kuvake – Turvallinen maksaminen Turvallinen maksaminen
Edut-kuvake – Toimitus alk. 3,95 € Toimitus alk. 3,95 €
Edut-kuvake – 100 päivän palautusoikeus 100 päivän palautusoikeus
Edut-kuvake – Yli miljoona tyytyväistä asiakasta Yli miljoona tyytyväistä asiakasta

Ja mikä parasta: Posterloungessa sinun ei tarvitse odottaa, jotta tietäisit, mitä tapahtuu jännittävän kohdan jälkeen. Sen sijaan voit tilata suosikkielokuvasi ja -sarjasi toimitettavaksi kotiisi – esimerkiksi korkealaatuisina julisteina, canvas-tauluina tai akryylilasitauluina.

Klassiset elokuvajulisteet, epätavalliset kuvitukset ja minimalistinen grafiikka sopivat täydellisesti jokaisen todellisen elokuva- ja sarjafanin sisustukseen. Voit laittaa suosikkikuvasi näkyviin omien toiveittesi mukaan: joko pienenä tulosteena tai jopa suurformaattina.

Samalla voit tilata merkkijulisteisiin ja -tauluihin massiivipuiset tai alumiiniset kehykset tuomaan lisätyyliä. Käy tutustumassa merkkimaailmaamme ja löydä taulumme ja julisteemme, jotka saavat fanisydämesi sykkimään nopeammin! Erinomainen asiakaspalvelumme neuvoo sinua mielellään aiheiden ja materiaalien valinnassa.